Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Sint Nicolaas

Spuistraat 1a
1012 SP Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepHighland Group
  • ContactPaulina Przyziolkiewicz
  • Telefoon020-5244540
  • Websitewww.hotelnicolaas.nl

Anderen keken ook naar:

Hotel Sint Nicolaas is onderdeel van de Highland Group, een ambitieus familiebedrijf die vijf succesvolle hotels bezit in het centrum van Amsterdam. Alle kamers van Hotel Sint Nicolaas zijn uniek. Historische kenmerken, zoals authentieke houten balken, worden gecombineerd met moderne designelementen. Het hotel heeft een romantische en historische sfeer midden in het centrum van Amsterdam.
Bij Hotel Sint Nicolaas valt veel te leren en elke dag is een nieuwe uitdaging. Wij werken met een multicultureel team, dat met elkaar omgaat als een kleine familie. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Jouw mening telt en dit zullen wij ook zeer waarderen. Hotel Sint Nicolaas is een kleinschalig hotel, waardoor je snel de verschillende afdelingen leert kennen binnen het hotel.  Ons team heeft een mentaliteit van doorzetten, elkaar bereid zijn te helpen en gezamenlijk werken aan het leveren van de beste service voor onze gasten.
Highland Group
Home » Hotels » Hotel Sint Nicolaas

Hotel vacatures bij Hotel Sint Nicolaas

Hotel Sint Nicolaas logo

Nachtreceptionist (24 uur), Amsterdam

Hotel Sint Nicolaas, Amsterdam

Hotel Sint Nicolaas

Ben jij die persoon die wil bijdragen aan de service, gastvrijheid en veiligheid van het Sint Nicolaas Hotel? Heb jij...

25.05.2023

 Loading results