Alle Kasteel Engelenburg vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Kasteel Engelenburg
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Kasteel Engelenburg

Over Kasteel Engelenburg

  • Soort hotel: luxury
  • 85 medewerkers

De grandeur van Kasteel Engelenburg ligt te midden van 250 hectare aangelegde tuinen, een golfbaan en een privébos nabij Arnhem en Apeldoorn. Gelegen vlakbij het Nationaal Park Hoge Veluwe. Kasteel Engelenburg staat bekend als een schitterend golfhotel, intieme congres- en vergaderlocatie, romantische trouwlocatie en aantrekkelijk aanbod voor een weekendje weg.

 

Bij Kasteelhotel Engelenburg hebben we 41 kamers, elk met een eigen karakter, een weelderige inrichting en een mooi uitzicht over de prachtige hoteltuinen of de golfbaan. Gasten kunnen kiezen uit een scala aan kamers, waaronder de suite in serre-stijl, deluxe kamers, elk met een eigen persoonlijk interieurontwerp, in het Kaap-Hollandse huis en de charmante kamers met een Afrikaans thema in ons koetshuis.

 

De prachtige Sociëteitszaal met eigen terras, de stijlvolle Spieghelzaal, de Vip Serre, Lounge en Hal vormen een sfeervol decor voor besloten lunches, diners of andere aangename gebeurtenissen. Iedere salon heeft zijn eigen historische karakter. Kasteel Engelenburg is trouwlocatie en Huis der Gemeente, maar ook voor zakelijk succes bij uitstek geschikt.

 Het à la carte restaurant is bekroond met 3 rode bestekjes door Michelin, 15,5 punten in Gault Millau. Daarnaast beschikken wij over diverse salons voor lunches en diners voor gezelschappen. We serveren uitgebreide lunches en diners op hoog niveau. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel.


De keuken van Kasteel Engelenburg kookt op hoog culinair niveau en de specialisatie daarnaast in de wijnen van Zuid- Afrika is absoluut uniek. Wij bezitten de grootste collectie Zuid-Afrikaanse wijn van Europa. Daarnaast is onze Schotse single malt whisky collectie de grootste van Nederland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}