Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij KIT Hospitality

Linnaeusstraat 2C
1092 CK Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactLineke Arendsen
  • Telefoon020-6925111
  • Website
    www.amsterdamtropenhotel.com
De afdelingen  De Tropen café en restaurant, KIT Conferences & Events en Amsterdam Tropen Hotel behoren tot de Hospitality tak van het KIT Royal Tropical Institute.

KIT Royal Tropical Institute is een onafhankelijk expertise- en opleidingscentrum voor duurzame ontwikkeling. Wij helpen overheden, NGO’s en particuliere bedrijven over de hele wereld om inclusieve en duurzame samenlevingen op te bouwen. 
Geleid door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, richt ons werk zich op het realiseren en meten van impact op het gebied van gezondheidszorg, gendergelijkheid, duurzame economische ontwikkeling en interculturele samenwerking.  Onze campus in Amsterdam omvat een opleidingscentrum voor studenten en professionals, waaronder een Masters-opleiding Internationale Gezondheidszorg, en is de thuisbasis van SDG House: een gemeenschap van duurzaamheidsexperts en sociale ondernemers dat meer dan 50 organisaties en bedrijven omvat. KIT is verder eigenaar van het Amsterdam Tropen Hotel, KIT Conferences & Events, en café en restaurant De Tropen. KIT is een not-for-profit organisatie; de opbrengsten uit ons hospitality bedrijf, en de kantoor- en conferentiefaciliteiten in ons gebouw dragen bij aan onze ideële missie.

De Tropen café-restaurant is gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen aan de rand van het Oosterpark. Het terras van ons café-restaurant kijkt uit over het Oosterpark, waarbij je in hartje Amsterdam op groen uitkijkt.  We serveren verschillende culturen op je bord en hebben ook altijd wat leuks op de agenda.

KIT Conferences & Events is gevestigd in het Koninklijk Instituur voor de Tropen.  Waar wij  onze gasten ontvangen in de Marmeren Hal, wij de gasten inspireren in de Koningin Máxima Zaal,  of er kan een barbecue georganiseerd worden in de sprookjesachtige binnentuin of de gehele locatie kan exclusief geboekt worden voor maximaal 900 gasten.

Amsterdam Tropen Hotel  is gevestigd in de tuin van het Koninlijk Instituut voor de Tropen. Dit 3 sterren hotel beschikt over 80 kamers, bar en een ruime ontbijtzaal. 

 
Home » Hotels » KIT Hospitality

Hotel vacatures bij KIT Hospitality

KIT Hospitality logo

Front Office Medewerker

KIT Hospitality, Amsterdam

KIT Hospitality

Dit is jouw ticket naar de tropen... Het Amsterdam Tropen Hotel wel te verstaan. Amsterdam gaat langzaam maar zeker...

04.05.2021

 Loading results