Alle LBG Hotels vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij LBG Hotels
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij LBG Hotels
 • LBG Hotels
  1. Sint Maartenslaan 5
  2. 6221 AV / Maastricht
  3. Zuid-Limburg
  4. (Netherlands)
  5. 0433211111
  6. Website
 • Contact:
  Josine Vendrik

Over LBG Hotels

Hotels met Fun, Guts & Social Involvement

LBG Hotels is een creatieve hotelgroep met unieke en award-winnende concepten in Maastricht, Amsterdam en binnenkort ook Eindhoven. Overnachten bij een van de LBG Hotels staat garant voor jezelf opladen met nieuwe energie in een concept waar Fun, Guts en Social Involvement de kernwaarden zijn. Tot LBG Hotels behoren Kaboom Hotel, Townhouse Designhotel Maastricht, Hotel St. Martenslane, Mabi City Centre Hotel en The Green Elephant Hostels (opening juli 2019) in Maastricht, Qbic Hotel WTC Amsterdam, en Hotel Mariënhage in Eindhoven (opening najaar 2019).

Wij ontwikkelen en exploiteren innovatieve hospitality concepten. Al sinds 2007 werken wij met een jong team aan leuke, bijzondere en opvallende hotelconcepten met kwaliteit. En met succes: LBG Hotels heeft al meerdere awards mogen ontvangen, waaronder 3x Best Hotel Concept van het jaar (Entree Awards), de Dutch Hotel Award en de IMMENS MVO award. Ons geheim? Keep it fun en blijf verrassen!

We werken in een informele setting. We houden van je eigen inbreng en stimuleren je om deze proactief te delen, zodat jij kunt (door)groeien, jezelf verder kunt ontwikkelen en samen met jou ook LBG Hotels. We zijn een groeiende organisatie en doen dit dankzij en samen met ons team.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}