Alle Leerhotel Hotel Klooster vacatures

 1. Instructeur III Front Office / Receptie hotel

  Leerhotel Hotel Klooster, Amersfoort

  • Parttime, 28 - 38 uur p/w
 2. Instructeur Banqueting en Restaurant

  Leerhotel Hotel Klooster, Amersfoort

  • Fulltime
 3. Stagiaire Marketing

  Leerhotel Hotel Klooster, Amersfoort

  • Stage, 38 - 38 uur p/w
  • € 350 - 350
Werken bij Leerhotel Hotel Klooster
Video over Leerhotel Hotel Klooster

Over Leerhotel Hotel Klooster

Leerhotel Het Klooster is meer dan alleen een mooi gebouw met een prachtige historie. Heeft u iets te vieren, wilt u overnachten, een vergadering, evenement of congres organiseren? Of wilt u simpelweg genieten van een met liefde en aandacht bereid diner? Onze studenten en hun instructeurs staan klaar om u te laten zien wat gastvrijheid betekent.
Eén van de bijzondere aspecten van ons hotelconcept is het feit dat professionals uit de praktijk hun kennis en ervaring in – en passie voor – het prachtige horeca vak overdragen aan de studenten, de horeca professionals van de toekomst. Wij nodigen u graag uit dit zelf te ervaren.

Vergaderen
Ons hotel heeft 10 sfeervolle zalen met alle voorzieningen aanwezig voor elk type evenement of vergadering. U wordt door onze studenten ontvangen; zij verzorgen de inrichting van uw vergaderruimte en desgewenst uw lunch, borrel of diner.

Smaakpapillen verwennen
In ons restaurant wordt gekookt door onze chefs en de studenten van de keukenbrigade. Met de beste lokale producten bereiden zij de smaakvolle en vaak verrassende gerechten voor lunch en diner. U bent uiteraard ook van harte welkom voor koffie, thee of een borrel.

Overnachten
Heerlijk rusten en overnachten zoals de Kruisheren dat in vroeger tijden deden. Ons hotel heeft 21 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien en die dankzij de bijzondere sfeer uw gedachten even op het verleden kunnen zetten.

Vieren
Gaat u trouwen, heeft u een jubileum of wilt u stilstaan bij een speciale gebeurtenis? Er staan diverse sfeervolle ruimtes en twee prachtige tuinen tot uw beschikking.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}