Resultaat: 2 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Meininger Hotel Amsterdam Amstel

Julianaplein 6
1097 DN Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactPieter-Jan Massoels
  • Telefoon+31634371283
  • Websitewww.meininger-hotels.com
De MEININGER groep bestaat momenteel uit een aantal hybride hotels in Europa in steden zoals Amsterdam, Brussel, Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Kopenhagen, Munchen, Londen, Salzburg en Wenen. MEININGER zal de komende jaren enorm groeien met een verdubbeling van het aantal hotels. Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan uitbreiding buiten Europa.

“MEININGER, The urban traveller’s Home” staat voor een centrale ligging, ideale openbaar vervoer verbindingen, een prettige sfeer, van nature vriendelijke service en dat alles voor een hele scherpe prijs. Zakenreizigers, families, backpackers en groepen waarderen allemaal de ongecompliceerde benadering van het woord "gastvrijheid" zoals MEININGER dat hanteert.

Het bedrijf is in 1999 in Berlijn opgericht en heeft daar haar hoofdkantoor. MEININGER heeft momenteel ongeveer 600 medewerkers.

Medewerkers van MEININGER zijn loyaal, hardwerkend en op maar 1 ding gericht: de gast. Ervaring is een pre, maar geen must. Het maken van fouten zien wij als onderdeel van de ontwikkeling. Of je nu een carriere bij MEININGER ambieert, of een leuke bijbaan zoekt; van iedereen wordt evenveel toewijding en enthousiasme verwacht. 
Van MEININGER mag je een even loyale werkgever verwachten, salaris conform Horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de vleugels uit te slaan en in het buitenland je eigen talent nog verder te ontwikkelen.

Eind maart 2018 is het nieuwe MEININGER hotel Amsterdam Amstel geopend. Dit is het tweede hotel van MEININGER in Amsterdam en zal 185 kamers bevatten met 802 bedden verdeeld over 4 en 6 persoonskamers.
Home » Hotels » Meininger Hotel Amsterdam Amstel

Hotel vacatures bij Meininger Hotel Amsterdam Amstel

Meininger Hotel Amsterdam Amstel logo

Service Staff (f/m)

Meininger Hotel Amsterdam Amstel, Amsterdam

Meininger Hotel Amsterdam Amstel

MEININGER is a unique Hotel product in different European cities, which combines the service and comfort of a budget...

16.05.2019

Meininger Hotel Amsterdam Amstel logo

Barkeeper (m/f)

Meininger Hotel Amsterdam Amstel, Amsterdam

Meininger Hotel Amsterdam Amstel

MEININGER is a unique Hotel product in different European cities, which combines the service and comfort of a budget...

16.05.2019

 Loading results