Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Papagayo Curacao

Jan Thiel z/n
0000xx Willemstad Anders/other (Curacao)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactAndrea Fairbairn
  • Telefoon0059997474333
  • Websitewww.papagayo.com
Papagayo Beach Resort, Papagayo Beach Hotel, Papagayo Beachclub en Papagayo Beach Plaza bevinden zich in één van de mooiste gebieden van Curaçao: Jan Thiel. Het gebied ligt zo'n 22 km van het vliegveld, in het zuidoosten van het eiland. Jan Thiel is een waterrijk gebied. Ideaal voor duiken, snorkelen en luieren aan het strand. Maar ook om te zeilen, surfen en kajakken.

Jan Thiel is een goed onderhouden gebied met uitstekende infrastructuur, waarin ook een gelijknamige villawijk zich bevindt en enkele andere resorts. Dicht bij Papagayo ligt de natuurlijke Caracasbaai en diverse baaien waaronder het Spaanse Water en een jachthaven. De historie is duidelijk vertegenwoordigd met het Fort Beekenburg (anno 1703) en het Quarantaine gebouw (anno 1883) in de directe nabijheid.
Tegenover het Papagayo Beach Resort ligt Papagayo Beach Plaza met onze trendy Papagayo Beachclub met infinitypool, strand, restaurant en bar. Op het strand van Papagayo Beachclub is een duikschool gevestigd. 

Naast Papagayo Beachclub ligt het gloednieuwe Papagayo Beach Hotel. Het luxe hotel bestaat uit een modern vormgegeven hoofdgebouw met een aantal vrijstaande gebouwen. In het hoofdgebouw treft u de Lobby met een sfeervolle bar en receptieruimte. Tevens bevinden zich hier de kamers die uitzicht hebben op de Jan Thiel boulevard, de lobby met de tuin met zwembad en op de Caribische zee.  
Home » Hotels » Papagayo Curacao

Hotel vacatures bij Papagayo Curacao

Helaas… Papagayo Curacao heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures