Alle Park Inn by Radisson Brussels Midi vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Park Inn by Radisson Brussels Midi
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Park Inn by Radisson Brussels Midi

Over Park Inn by Radisson Brussels Midi

Het Park Inn by Radisson Brussels Midi opende Dit nieuw vlaggenschip opende haar deuren op 1 Maart 2011. Park Inn by Radisson is het jonge en dynamische midden segment van de Carslon Rezidor hotel groep en ligt op een toplocatie in Brussel.

Het hotel is gelegen aan de overzijde van het Gare du Midi trein station – slechts een paar stappen verwijderd van de Eurostar-, Thalys-, ICE-, en Fyra terminals. Het Zuid station is Brussel's belangrijkste treinstation met 15 miljoen pasagiers per jaar en dagelijkse verbindingen naar Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Frankfurt.

Het Park Inn by Radisson Brussels Midi biedt 142 eigentijdse kamers aan die varieren van 26 m² tot 34 m² waarvan 100 standaardkamers, 40 business friendly kamers en 2 kamers speciaal uitgerust voor andersvaliden.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche, een safe (laptop formaat), koffie en thee faciliteiten en een plasma TV scherm.

Het Park Inn by Radisson Brussels Midi, geeft gasten ook de kans om overal en op elk moment te surfen op het internet, dankzij de snelle en draadloze internetverbinding doorheen het hotel.

Het hotel is ook uitgerust met Rezidor's signature restaurant RBG Bar & Grill,  het eerste in zijn soort in Belgie. Gasten beleven "The thrill of the grill" op het gelijkvloers – een perfect eenvoudig en eenvoudig perfect menu, een gemoedelijke atmosfeer, en waar voor je geld. Het restaurant is tevens de favoriete plek van passanten en mensen die in de nabije omgeving werken.

Het hotel beschikt over 3 zeer functionele meetingzalen beschikt verspreid over 207m2 en met een capaciteit tot 125 personen. De grootste meetingzaal is 75 m2 en kan in 2 verdeeld worden. Alle zalen hebben natuurlijk daglicht en de laatste audiovisuele snufjes.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}