Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Sloterweg 299
1171 VB Badhoevedorp Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepWyndham Hotel Group
  • ContactWieger Bakker
  • Telefoon020 658 8111
  • Website
    https://www.wyndhamhotels.
    com/ramada/badhoevedorp-netherlands/ramada-amsterdam-schiphol-airport/overview
“Red is not just a color, it is who we are! Say Hello to Red!”
 
Ramada is onderdeel van de Wyndham Hotel Group, dé snelst groeiende hotelketen van de wereld met meer dan 9000 hotels wereldwijd! Wyndham Hotel Group met in totaal 19 verschillende hotelketens en het grootste loyaliteitsprogramma ter wereld, biedt verschillenden mogelijkheden voor ontwikkelingen en groei door middel van online-trainingen.
 
Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol is een eigentijds mid-scale hotel dichtbij de internationale luchthaven Schiphol. Het recent gerenoveerde hotel heeft 222 kamers en suites voorzien van alle eigentijdse comfort. Het hotel heeft verschillende zalen en board rooms voor meetings en trainingen.
 
Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol is een ‘home away from home’ voor een stop over en zaken- of city trips  naar Amsterdam en omgeving. In de lobby bar en het restaurant kunnen onze gasten van half zeven s’ochtends tot midden nacht genieten van ontbijt, lunch en diner waar gerechten met een lokale twist centraal staan. 

Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol maakt deel uit van de HR Group, een van de grootste en snelst groeiende hotelbedrijven in Duitsland. Hun hotelportfolio is breed gediversifieerd, van zakenhotels in de buurt van beurzen en luchthavens tot centraal gelegen stadshotels of hotels en resorts in toonaangevende vrijetijdsbestemmingen. Het omvat een portfolio van meer dan 30 hotels in Duitsland en Nederland, een bron, twee drankleveranciers en verschillende online winkels, en daarnaast service in IT en onroerend goed.
Wyndham Hotel Group
Home » Hotels » Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Hotel vacatures bij Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Helaas… Ramada Amsterdam Airport Schiphol heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures