Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Restaurant Nest

Warmonderweg 8
2171 AH Sassenheim Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepVan der Valk Hotels
  • ContactJolanda de Graaff
  • Telefoon0252-219019
  • Website
    https://www.hotelsassenheim.nl/
Opzoek naar een leuke baan in een geweldig team waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien? Bij ons werk je in een open, spontane sfeer waar de zorg voor onze gasten op nummer 1 staat. Samen met ons team doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. 

Ons hotel
Eind 2015 is Hotel Sassenheim-Leiden geheel vernieuwd! Het hotel beschikt over 157 hotelkamers en een modern congrescentrum met 16 multifunctionele zalen. In het sfeervolle à la carte restaurant Nest worden gasten verrast met de heerlijkste culinaire gerechten. Voor een spannende cocktail, vers bereide sushi of andere oriëntaalse gerechten kan men terecht bij OZZO Oriental Restobar. Het ruim opgezette Live Cooking restaurant is de ideale locatie voor een heerlijk buffet met familie of vrienden. De sauna & wellness en Jack’s Casino maken onze faciliteiten compleet. 

Restaurant Nest
In het sfeervolle restaurant Nest kunnen onze gasten genieten van de heerlijkste à la carte gerechten, die bereid worden in de moderne open keuken. De menukaart van Nest is verrassend culinair. Onze chef-kok is werkzaam geweest in diverse sterren restaurants, en dat proef je! Bekijk ons 'Promotiefilmpje' om alvast de sfeer in restaurant Nest te beleven.
Van der Valk Hotels
Home » Hotels » Restaurant Nest

Hotel vacatures bij Restaurant Nest

Helaas… Restaurant Nest heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures