Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Star Lodge Hotels

Biltsestraatweg 92
3573PS Utrecht Utrecht (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactMevrouw R. Plijnaar
  • Telefoon0308000401
  • Websitewww.starlodge.nl
Star Lodge Hotels is hét ECO-design hotel van Utrecht, met met 85 tweepersoons en 5 eenpersoons kamers, gelegen in stadspark De Voorveldse polder, net buiten het centrum van het historisch mooie Utrecht met haar werfkelders. Het concept is gebaseerd op ECOlogisch design en bedrijfsvoering tegen een scherp tarief. Daar waar gastvrijheid en ontspanning van onze gasten en hun hedendaagse verwachtingen centraal staan.

Tevens is in de stad onze nieuwste telg, boutique hotel City Center Lodge geopend, daar hebben wij 22 unieke kamers

Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen gasten bij ons overnachten, inclusief ontbijt. Ook kan men van een drankje genieten op een van onze buitenterrassen, of  neemt gezellig plaats rond de openhaard of in onze lounge. De dranken, zowel de alcoholische als de frisdranken, zullen eveneens zeer gunstig geprijsd zijn. Voor een lunch of diner kunt u aanschuiven bij de naastgelegen Loft88 of Brasserie Vink.

Het hotel biedt de gasten mooie, ruime kamers van 21 m², met een inloop-douche, eigen gesloten toilet, een heerlijk ruim bed van topkwaliteit, 32 inch TV en gratis high speed glasvezel-internet binnen het gehele hotel.

Het is ons doel om de gasten een "value for money experience" in een zeer aangename omgeving mee te geven.

Buiten de natuurlijke omgeving is het groene karakter tevens terug te vinden in het interieur van het hotel. Tijdens zowel de bouw als exploitatie heeft duurzaamheid en CO2-reductie een hoge prioriteit. Dit is onder andere terug te vinden in het gebruik van LED-verlichting, energiebesparende schakelaars, waterbesparing, waste management en duurzame bouwmaterialen. Daarnaast verzorgen ruim 400 zonnepanelen de energievoorziening en zijn wij dus energieneutraal. Ook onze CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd! Dat maakt dat wij het Gouden klimaatgerust certificaat hebben ontvangen in 2021.

Star Lodge Hotels is goed bereikbaar: er is een bushalte voor de deur (lijn 74 - centraal station) en het ligt nabij de uitvalswegen. Daarnaast zijn er fiets- en wandelpaden richting de bezienswaardigheden, winkelstraten en uitgaansgelegenheden in de historische binnenstad.
Home » Hotels » Star Lodge Hotels

Hotel vacatures bij Star Lodge Hotels

Helaas… Star Lodge Hotels heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures