Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij The College Hotel

Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepCorendon Hotels & Resorts
  • ContactNatascha Griffioen
  • Telefoon020-5711511
  • Websitewww.thecollegehotel.com
THE COLLEGEHOTEL Is opgericht als trainingshotel en onderdeel van Corendon Hotels & Resorts. Een vast team van professionals begeleidt studenten van MBO's en HBO's. 

Het doel van het hotel is om de hotellerie te voorzien van nieuw professioneel talent, dat is getraind in een goed ontworpen, conceptueel boetiekhotel.

Het vier sterren hotel bevindt zich in een oud schoolgebouw. De historie van het gebouw is nog terug te zien in de hoge plafonds, de klassieke pilaren en de grote trappenhuizen. 
Wij combineren de aristocratische stijl van vroegere tijden met het hedendaagse design van de energieke stad Amsterdam. THECOLLEGEHOTEL ligt dicht bij het Museumplein waardoor het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Diamond Factories en het oude stadscentrum van Amsterdam gemakkelijk en snel te bereiken zijn

Het hotel heeft 40 kamers en suites. Alle kamers zijn bijzonder ingericht, hebben een eigen identiteit en bieden uiteraard alle moderne, luxe faciliteiten.

De eclectische stijl en het speciaal voor The College Hotel vervaardigde meubilair vormen een warm 'thuisgevoel' waar alle gasten genieten van een persoonlijke service.

Voor meetings en congressen heeft THECOLLEGEHOTEL een vijftal vergadersalons ter beschikking, die overigens ook voor een lunch of diner kunnen worden gebruikt. Daarnaast biedt THECOLLEGEHOTEL de perfecte ambiance voor exclusieve cocktailparty's, bruiloften, verjaardagen, baby showers en andere speciale gelegenheden.

Het restaurant de Shiraz Food & Wine bar, met een groot terras, biedt plaats aan 100+ personen. De stijl van koken is gebasseerd op de Mediteraanse keuken. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Verder biedt het hotel ook dagelijks roomservice.

De sfeervolle Shiraz Food & Wine bar is de gehele dag en avond geopend en is niet alleen zeer geliefd bij de hotelgasten maar ook bij de bewoners uit de omgeving.
Corendon Hotels & Resorts
Home » Hotels » The College Hotel

Hotel vacatures bij The College Hotel

Helaas… The College Hotel heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures