Alle The College Hotel, Autograph Collection by Marriott vacatures

 1. Nieuw
  Front Office Associate - The College Hotel Autograph Collection by Mariott

  The College Hotel, Autograph Collection by Marriott , Amsterdam

  • Fulltime, 38 - 38 uur p/w
Werken bij The College Hotel, Autograph Collection by Marriott
 • The College Hotel, Autograph Collection by Marriott
  1. Roelof Hartstraat 1
  2. 1071 VE / Amsterdam
  3. Noord-Holland
  4. (Netherlands)
  5. +31614590035
  6. Website
 • Contact:
  Carolina Mos-Collewijn
Video over F&B Trainee - Amsterdam

Over The College Hotel, Autograph Collection by Marriott

The College Hotel, Autograph Collection by Marriott is een vier sterren hotel wat zich bevindt in een oud schoolgebouw. De historie van het gebouw is nog terug te zien in de hoge plafonds, de klassieke pilaren en de grote trappenhuizen.

Het hotel heeft 40 kamers en suites. Alle kamers zijn bijzonder ingericht, hebben een eigen identiteit en bieden uiteraard alle moderne, luxe faciliteiten.

Wij combineren de aristocratische stijl van vroegere tijden met het hedendaagse design van de energieke stad Amsterdam. The College Hotel ligt dicht bij het Museumplein waardoor het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Diamond Factories en het oude stadscentrum van Amsterdam gemakkelijk en snel te bereiken zijn

Voor meetings en congressen heeft The College Hotel een vijftal vergadersalons ter beschikking, die overigens ook voor een lunch of diner kunnen worden gebruikt. Daarnaast biedt The College Hotel de perfecte ambiance voor exclusieve cocktailparty's, bruiloften, verjaardagen, baby showers en andere speciale gelegenheden.

Bon bini na Mondi! Mondi is het nieuwe exotische restaurant van The College Hotel. Hier geniet je van shared fine-dining en soulfood waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staan. Masterchef Justin Niessen brengt zijn culinaire successen en nieuwe smaakmakers naar de hoofdstad. Door zijn Curaçaose roots te combineren met de invloeden van de Amsterdamse smeltkroes zorgt hij voor een verrassend menu: Caribbean Soulfood met een Franse twist en een randje Mokums bravoure. Duik erin en proef de zon!

Daarnaast heeft The College Hotel een groot terras wat plaats biedt aan 100+ personen. Het restaurant en terras is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Verder biedt het hotel ook dagelijks roomservice.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}