Alle Thon Hotel Rotterdam vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Thon Hotel Rotterdam
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Thon Hotel Rotterdam
 • Thon Hotel Rotterdam
  1. Willemsplein 1
  2. 3016 DN / Rotterdam
  3. Zuid-Holland
  4. (Netherlands)
  5. 0104134790
  6. Website
 • Contact:
  Maaike Wooning
 • Hotelgroep:
  Thon Hotels

Video over Front Office Medewerk(st)er

Over Thon Hotel Rotterdam

THON HOTEL ROTTERDAM
Thon Hotel Rotterdam staat in het centrum van Rotterdam, met een mooi uitzicht op de beroemde Erasmusbrug en de Maas. Door de centrale ligging zijn musea, theaters en andere toeristische attracties uitstekend bereikbaar. Daarmee is het hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.
 
Met een parkeergarage tegenover het hotel en met de tram die voor de deur stopt is het hotel voor iedereen uitstekend te bereiken. Tram 7 zorgt voor een directe verbinding tussen Rotterdam Centraal Station en het hotel.
 
Vanuit het hotel kunnen de gasten genieten van het prachtige uitzicht op De Maas en de beroemde Erasmusbrug.


Thon Hotel Rotterdam is onderdeel van de Thon Hotel groep.
 
Ontbijtbuffet
Geniet ’s ochtends van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet.
 
De Swaan
Brasserie De Swaan is een gezellige ontspannen plek waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of diner met een geweldig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug.
 
Hotelkamers
Thon Hotel Rotterdam beschikt over 92 kamers. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort die de hedendaagse gast mag verwachten. Thon Hotel Rotterdam beschikt over vier kamertypen: Classic-eenpersoonskamer, Classis-tweepersoonskamer, Superior-kamer en Superior-kamer met uitzicht op de rivier.
 
Conference
Het hotel beschikt over twee sfeervolle vergaderzalen: de Bakboard- en de Stuurboardroom. Beide ruimtes bieden flexibele opstellingen en er is een ruime keuze aan arrangementen. Wij verzorgen bijeenkomsten van 2 tot 70 personen. Afhankelijk van het aantal personen en de gewenste opstelling kan de meest geschikte zaal voor u worden gereserveerd. Het gehele hotel is voorzien van high speed (Wireless) Internet.
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}