Alle Van der Valk Hotel Leiden vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Van der Valk Hotel Leiden
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Van der Valk Hotel Leiden

Over Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is prachtig gelegen aan het water van de Oude Rijn. Hotel Leiden is een 4-sterren 'plus' hotel met 80 hotelkamers, een modern restaurant met open keuken, terras aan het water, bar & brasserie en 10 banquetingzalen.

De 80 ruime, stijlvolle kamers & suites met (bubbel)bad en aparte douche voldoen in alle opzichten aan de wensen van de (zakelijke) gast. 

Restaurant 'Het Haagsche Schouw' is een begrip in de regio. Het sfeervolle restaurant serveert traditionele Frans georiënteerde gerechten, maar ook biologische en seizoensgebonden specialiteiten.

De bar & brasserie ligt in het monumentale deel van het pand waar zich sinds 1629 de oude herberg bevond. De bar & brasserie is dagelijks geopend voor koffie, lunch, diner en borrel. Op de kaart staan tal van 'bites' en heerlijke brasseriegerechten.

Voor het vijfde jaar op rij heeft Van der Valk Hotel Leiden het Gouden Greenkey certificaat voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen behaald! Van der Valk Hotel Leiden is serieus bezig met duurzaamheid, zorg voor milieu en natuur.

Van der Valk Hotel Leiden is de perfecte locatie voor diverse (zakelijke) evenementen. 5 multifunctionele zalen en 5 luxe boardrooms biedt ruimte tot 200 personen. Hotel Leiden is goed bereikbaar vanuit de hele Randstad door de centrale ligging dicht bij de A44 en A4. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}