Alle Waterrijk Oesterdam vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Waterrijk Oesterdam
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Waterrijk Oesterdam
 • Waterrijk Oesterdam
  1. Oesterdam 3
  2. 4691 PV / Tholen
  3. Zeeland
  4. (Netherlands)
  5. 0166604697
  6. Website
 • Contact:
  Isabel van Bekkum

Over Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam
De Oesterdam ligt midden in het Nationaal Park de Oosterschelde. Deze groene dam ligt op de grens van Zeeland, Noord-Brabant en België. De dam zorgt voor een verbinding tussen de Zeeuwse eilanden met halverwege de locatie van de oorspronkelijke zandbank de Speelmansplaten. Met het opspuiten van de zandbank werd Zeeland een unieke locatie rijker. Een heerlijke plek waar groen en blauw samenkomen. De rust en ruimte ligt verankerd in de natuur met een diversiteit aan mooie steden vlakbij. Op steenworp afstand liggen Bergen op Zoom, Goes, Rotterdam en Antwerpen, alle streken met hun eigen sfeer, cultuur en natuur.
 
EINDELOOS GENIETEN VAN DE ZEEUWSE RUST EN RUIMTE
Wie Zeeland zegt, zegt rust en ruimte. Tholen is hét eiland om heerlijk uit te waaien. Waterrijk Oesterdam aan de Oosterschelde ligt in de buurt van de mooiste duikplekken van Nederland. Vanaf het resort kunnen gasten duiken, surfen, zeilen of cruisen met een motorboot. De verschillende wandel- en fietsroutes voeren langs de pareltjes van het eiland. Al wandelend worden de seizoenen beleefd en de omgeving tot in detail ervaren
 
ERVAAR DE LUXE VAN EVEN HELEMAAL NIETS
Wat in 2001 begon met een droom wordt nu werkelijkheid. Trots kunnen we in 2018 van start gaan met de bouw van het centrumgebouw. Waterrijk Oesterdam heeft een unieke invulling gegeven aan het centrumgebouw met daarin alle aandacht voor beleving. Droom even helemaal weg in één van de heerlijke hoekjes rondom de open haard of geniet van het uitzicht op de lounge terrassen. Beleef op het Cabana strand unieke vakantiemomenten. Met een trendy à-la-carterestaurant, ontbijtservice, koffie corner en take-away ontbreekt het nergens aan. De wellness biedt alle gelegenheid tot rust: de luxe van even helemaal niets.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}