hotel vacatures op hotelprofessionals.nl

Werkgevers

 

Hotel vacatures plaatsen

Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven.

Om ervoor te zorgen dat jouw hotel vacature een zo groot mogelijk bereik heeft, maken wij onder andere gebruik van: social media, online advertising en zijn we partner van Hotelvrijmibo. Registreer direct en je bent binnen een paar minuten online.
 

Tarieven vacature hotel plaatsen

Hotelprofessionals biedt een kwalitatief product aan tegen scherpe tarieven. Nooit meer gedoe met verschillende vacatures bij diverse media, maar een groot bereik voor je vacatures en één duidelijk en centraal overzicht. Zo vind je de beste werknemers in een handomdraai.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal fulltime, parttime medewerkers plus stagiaires die er in totaal op de loonlijst staan per locatie/hotel. De abonnementen bieden de mogelijkheid onbeperkt hotel vacatures te plaatsen.

Voor een abonnement van 12 maanden gelden de volgende tarieven*:
 
Aantal medewerkersbedrag per jaar 
0-25390 euro 
26-50690 euro 
51-1001150 euro 
101-2001450 euro 
201- en meer1690 euro 
De tarieven zijn exclusief BTW en geldig bij deelname voor 31 december 2017

Je kunt een vacaturepakket direct gebruiken nadat je bent geregistreerd.
 

Meer exposure?

Hotelprofessionals gebruikt haar netwerk om vacatures en/of acties meer aandacht te geven. Bekijk de Pricing Chart voor mogelijkheden voor extra exposure.

 

Video sollicitatie

De eerste indruk zegt vaak genoeg. Toch nodig je tientallen kandidaten uit die "het" niet hebben. Met videosollicitaties krijg je binnen 30 seconden een goed beeld van de persoon achter het CV. Hotelprofessionals geeft HR managers de gelegenheid onnodige kennismakingsgesprekken te besparen. Neem contact op als je meer wilt weten van de videosolliciteren optie.

Arbeidsmarktcommunicatie - banner 

Organiseer je een recruitment day? Of wil je meer aan arbeidsmarktcommunicatie doen? Of wil je meer exposure voor het hotel? Het is nu mogelijk om bij Hotelprofessionals een banner op de Home pagina te hebben. Het tarief voor de banner is 750 euro per maand.
 

Meerdere accounts tegelijk beheren

Hotelprofessionals denkt graag met je mee. Heb je meerdere hotels die je vanaf 1 account wilt beheren? Maak dan gebruik van de "Corporate Module". Op deze manier hoef je niet steeds opnieuw in te loggen voor de verschillende accounts! Wil je meer weten van deze module? Neem dan direct contact met ons op.

Het tarief voor deze module bedraagt 150 euro per jaar (excl btw).
 

Recruitment hotelmanagement

Ben je op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren hotelmanager of general manager? Ook voor het midden en hoger management biedt Hotelprofessionals de oplossing. Werving- en selectiebureau MJ People is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent in de hospitality industrie en de hotellerie. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden. 

Recruitment voor deze specifieke groep kandidaten loopt niet via de site van Hotelprofessionals. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op met ons via 020-845 73 09 of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie bezoek de website van hospitality werving en selectiebureau MJ People.