Resultaat: 4 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Gr8 Hotels

Beneluxweg 7
4904 SJ Oosterhout Noord-Brabant (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGr8 Hotels
  • ContactHRM
  • Telefoon088-4540620
  • Websitehttp://www.gr8hotels.nl/
Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

‘’On the move’’
Bent u ‘’on the move’’, dan bent u bij Gr8 Hotels aan het juiste adres. Want of u nu ‘’on the move’’ bent voor zaken, een weekendtrip of voor een bezoek aan familie. Gr8 Hotels biedt voor iedereen een Gr8 stay waarbij u geniet van het comfort van het bekende en de opwinding van het nieuwe.
We spreken niet noodzakelijk van gasten; u kunt namelijk ook gewoon gebruik maken van onze services. Want of u nu komt voor een overnachting of om wat werk te doen in onze lobby, bij Gr8 Hotels bent u altijd welkom en behandelen we iedereen op een gastvrije manier.

Gr8 Hotels
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven en Gr8 Hotel Amsterdam Riverside. De komende tijd openen nog meer Gr8 Hotels hun deuren in o.a. Maastricht en Breda.

Trots partner van Make-A-Wish
Bij Gr8 Hotels maken we het u graag naar de zin. Maar niet alleen u. Omdat wij geloven in de kracht van een wens, zijn we partner van Make-A-Wish Nederland. “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.” Dát is de kracht van de Wish Journey!

Make-A-Wish Nederland wil jonge patiënten (3 tot 18 jaar) met een ernstige of levensbedreigende ziekte een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doet Make-A-Wish door samen hun grootste wens te laten uitkomen.

Een vast percentage van de Gr8-omzet gaat elk jaar naar Make-A-Wish Nederland. Maar ook als u bij ons een fiets huurt of een van de Gr8 Packages boekt, helpt u kinderwensen waar te maken. En in onze hotels komt u nog veel meer Make-A-Wish momenten tegen!
Gr8 Hotels