Home » Werkgevers

Hotel vacatures plaatsen

Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven.

Om ervoor te zorgen dat jouw hotel vacature een zo groot mogelijk bereik heeft, maken wij onder andere gebruik van: social media, diverse jobboards, online advertising en zijn we partner van Hotelvrijmibo. Registreer direct en je bent binnen een paar minuten online. Lees meer informatie over hotelpersoneel zoeken.
 

Hotelprofessionals HR Webinar

Sinds de uitbraak van het coronavirus, bevindt de hotellerie zich in een onzekere en ingrijpende situatie. Met name op HR gebied heerst er onduidelijkheid. Juist nu vinden wij, Hotelprofessionals, het belangrijk om te verbinden en elkaar te voorzien van informatie. In de  Hotelprofessionals HR Webinar worden verschillende topics op het gebied van arbeidsrecht behandeld. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen. 

Lees meer
 

Arbeidsmarktcommunicatie 

Organiseer je een recruitment day? Wil je meer aan arbeidsmarktcommunicatie doen? Of wil je meer exposure voor bepaalde vacatures? Hotelprofessionals biedt verschillende mogelijkheden om jouw actie of vacature extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door middel van een social media post, gepersonaliseerde nieuwsbrief of banner op de homepagina. Bekijk voor alle opties en de tarieven de meer exposure pagina.


Meerdere accounts tegelijk beheren

Hotelprofessionals denkt graag met je mee. Heb je meerdere hotels die je vanaf 1 account wilt beheren? Maak dan gebruik van de "Corporate Module". Op deze manier hoef je niet steeds opnieuw in te loggen voor de verschillende accounts! Wil je meer weten van deze module? Neem dan direct contact met ons op.

Het tarief voor deze module bedraagt 150 euro per jaar (excl btw).
 

Recruitment hotelmanagement

Ben je op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren hotelmanager of general manager? Ook voor het midden en hoger management biedt Hotelprofessionals de oplossing. Werving- en selectiebureau MJ People is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent in de hospitality industrie en de hotellerie. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden. 

Recruitment voor deze specifieke groep kandidaten loopt niet via de site van Hotelprofessionals. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op met ons via 020-845 73 09 of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie bezoek de website van hospitality werving en selectiebureau MJ People.
 

 


 
}