Vul jij ons energieke team aan?Vul jij ons energieke team aan?


Ons vier sterren City Resort Hotel Mill en haar mensen zitten boordevol energie. Energie om onze gasten een prettig en comfortabel verblijf te bieden. Energie om elke dag weer de beste versie van onszelf te presenteren. Energie om samen continu te verbeteren.

City Resort Hotel Mill heeft haar eigen kenmerken: een gunstige ligging en voorzien van comfortabele faciliteiten. En al onze medewerkers staan vanuit dezelfde visie klaar voor onze gasten. Inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Vul jij ons energieke team aan?

Mensen zijn gelukkiger als zij beter in balans zijn. Gasten van City Resort Hotel Mill laden zich hier weer op of zijn klaar om de omgeving te ontdekken. We bieden onze gasten een unieke combinatie tussen fysieke en geestelijke in- en ontspanning.

City Resort Hotel Mill zoekt enthousiaste, energieke en eigenwijze mensen die zich willen aansluiten bij ons team. Je staat iedere dag weer te springen om onze gasten van dienst te zijn. Je durft je uit te spreken en gaat iedere dag voor verbetering. Je identificeert je met ons City Resort DNA.

Ben jij benieuwd naar ons Hotel, onze mensen en ons DNA? Bekijk dan onze vacatures!


Huidige medewerkers over City Resort Hotel Mill


“Ik krijg ruimte om kwaliteit te leveren en mijn ideeën worden op prijs gesteld”

Stan van de Kandelaar – Souschef City resort Hotel Mill

"In 2014 ben ik mijn carrière bij City Resort Hotel Mill gestart. Ik leerde voor kok op het ROC te Eindhoven en zocht een stageplek. Gelukkig kon ik in Mill terecht en mijn chef-kok gaf mij al snel de ruimte om bepaalde kooktechnieken goed te oefenen. Al snel merkte ik dat ik het heel leuk vond om in een groot bedrijf te werken, vanwege de afwisseling in het werk. We hebben een restaurant waar wij ontbijt, lunch en diner serveren en doen daarnaast grote evenementen.

Na mijn stage ben ik gebleven als Zelfstandig werkend kok. Op een gegeven moment voerde ik steeds meer taken uit als rechterhand van de chef-kok en sinds april 2018 heb ik de mooie stap gemaakt naar Souschef. Naast het koken ben ik nu ook medeverantwoordelijk voor de omzetcijfers, het organiseren van grote evenementen en het plaatsen van bestellingen.

Het is mijn ambitie om meer te leren over sturen op cijfers en uiteindelijk zelf chef-kok te worden. Dit zou zo maar eens bij de Fitland Groep kunnen zijn!"

"De leukste bijbaan ever naast mijn studie en ik heb mij ontwikkeld tot de rechterhand van de Manager F&B”

Thomas van de Hout – Medewerker Bediening

"Na het behalen van mijn HAVO-diploma, wist ik even niet wat ik wilde doen. Ik ben toen een jaar fulltime gaan werken bij City Resort Hotel Mill, omdat mijn vrienden daar ook werkten, wel zo gezellig. In dat jaar is mijn ambitie aangewakkerd om eigen ondernemer te worden in de Horeca. Ik ben toen de Hbo-studie Small Business & Retail gestart. Tijdens mijn studie ben ik blijven werken in Mill. De werkcultuur zou ik omschrijven als: informeel, hard werken, humor en gezelligheid, collegialiteit en nette werkdagen van maximaal 8 uur.

Nu, zo’n 5 jaar later ben ik de rechterhand van de F&B Manager en stuur ik soms ook de vloer aan tijdens het werk, doe ik bestellingen, tel ik de kassa en sluit ik het restaurant. Superleuk om te ontdekken dat dat mij goed afgaat en fantastisch dat er in zo’n klein dorp zo’n grootse horeca-locatie is met alles erop en eraan. Ik ben blij dat ik mag meedenken en voel mij zeer gewaardeerd."


City Resort Hotel Mill

Onze gasten ontdekken de mooie omgeving van Mill via de prachtige wandel- en fietsroutes. City Resort Hotel Mill vormt hiervoor de ideale uitvalsbasis. In Mill vind je prachtige bossen, de plassen van De Kuilen, Groespeel, de cultuurhistorie en de vele landgoederen. Of onze gasten komen helemaal tot rust in onze unieke Wellnessboot waar ze genieten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten.


Ons hotel telt 60 hotelkamers en diverse andere faciliteiten zoals de Wellnessboot, Restaurant London Street, midgetgolf, een evenementencentrum en een fitnesscentrum met zwembad en saunacabines. In Mill ben je onderdeel van een enthousiast en energiek team waar het ons doel is om onze gasten een prettig en ontspannen verblijf te geven.

Vul jij ons energieke team aan?