Vul jij ons energieke team aan?


Onze vier sterren City Resort Hotels en haar mensen zitten boordevol energie. Energie om onze gasten een prettig en comfortabel verblijf te bieden. Energie om elke dag weer de beste versie van onszelf te presenteren. Energie om samen continu te verbeteren.
 
Ieder van onze 5 City Resort Hotels heeft haar eigen kenmerken. Ze hebben een gunstige ligging en zijn voorzien van luxe en comfortabele faciliteiten. En al onze medewerkers staan vanuit dezelfde visie klaar voor onze gasten. Inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Vul jij ons energieke team aan?
                                   
Mensen zijn gelukkiger als zij beter in balans zijn. Gasten van City Resort Hotels laden zich hier weer op of zijn klaar om de omgeving te ontdekken. We bieden onze gasten een unieke combinatie tussen fysieke en geestelijke in- en ontspanning.
                       
De vier sterren City Resort Hotels zoeken enthousiaste, energieke en eigenwijze mensen die zich willen aansluiten bij ons team. Je staat iedere dag weer te springen om onze gasten van dienst te zijn. Je durft je uit te spreken en gaat iedere dag voor verbetering. Je identificeert je met ons City Resort DNA.
 
Ben jij benieuwd naar onze Hotels, onze mensen en ons DNA? Bekijk dan onze vacatures!


  


 


Huidige medewerkers over City Resort Hotels

 


“Ik krijg ruimte om kwaliteit te leveren en mijn ideeën worden op prijs gesteld”

             Stan van de Kandelaar – Souschef City resort Hotel Mill

"In 2014 ben ik mijn carrière bij City Resort Hotel Mill gestart. Ik leerde voor kok op het ROC te Eindhoven en zocht een stageplek. Gelukkig kon ik in Mill terecht en mijn chef-kok gaf mij al snel de ruimte om bepaalde kooktechnieken goed te oefenen. Al snel merkte ik dat ik het heel leuk vond om in een groot bedrijf te werken, vanwege de afwisseling in het werk. We hebben een restaurant waar wij ontbijt, lunch en diner serveren en doen daarnaast grote evenementen.

Na mijn stage ben ik gebleven als Zelfstandig werkend kok. Op een gegeven moment voerde ik steeds meer taken uit als rechterhand van de chef-kok en sinds april 2018 heb ik de mooie stap gemaakt naar Souschef. Naast het koken ben ik nu ook medeverantwoordelijk voor de omzetcijfers, het organiseren van grote evenementen en het plaatsen van bestellingen.

Het is mijn ambitie om meer te leren over sturen op cijfers en uiteindelijk zelf chef-kok te worden. Dit zou zo maar eens bij de Fitland Groep kunnen zijn!" 

 
Thomas van de Hout – Medewerker Bediening

"Na het behalen van mijn HAVO-diploma, wist ik even niet wat ik wilde doen. Ik ben toen een jaar fulltime gaan werken bij City Resort Hotel Mill, omdat mijn vrienden daar ook werkten, wel zo gezellig. In dat jaar is mijn ambitie aangewakkerd om eigen ondernemer te worden in de Horeca. Ik ben toen de Hbo-studie Small Business & Retail gestart. Tijdens mijn studie ben ik blijven werken in Mill. De werkcultuur zou ik omschrijven als: informeel, hard werken, humor en gezelligheid, collegialiteit en nette werkdagen van maximaal 8 uur.

Nu, zo’n 5 jaar later ben ik de rechterhand van de F&B Manager en stuur ik soms ook de vloer aan tijdens het werk, doe ik bestellingen, tel ik de kassa en sluit ik het restaurant. Superleuk om te ontdekken dat dat mij goed afgaat en fantastisch dat er in zo’n klein dorp zo’n grootse horeca-locatie is met alles erop en eraan. Ik ben blij dat ik mag meedenken en voel mij zeer gewaardeerd."

 
              


“De leukste bijbaan ever naast mijn studie en ik heb mij ontwikkeld tot de rechterhand van de Manager F&B”


“Starten als Manager F&B met doorgroei naar General Manager: wat een mooi traject!”

                Roel van de berg – Manager F&B

"Via mijn netwerk werd ik voorgesteld aan de huidige General Manager. Hij is van plan ergens in 2019 met pensioen te gaan en zocht een Manager F&B met doorgroeipotentie naar de functie General Manager. Het klikte direct goed en na een aantal zorgvuldige gesprekken hebben we afspraken gemaakt over hoe dat traject er dan uit zou zien in de praktijk. Na 19 jaar gewerkt te hebben bij de Oude Stadsschouwburg, waar ik ook uiteindelijk als Directeur gewerkt heb, heb ik besloten de overstap te maken. Het was tijd voor iets nieuws en het leek mij leuk om F&B verder uit te bouwen en voor een andere doelgroep te werken: Leisure en zakelijk.

Mijn drukke weken zijn zeer gevarieerd. Ik stuur de Chefkoks en floormanagers aan, maak de roosters, doe de bestellingen, analyseer de omzet en werk uiteraard gewoon soms mee, heerlijk! Het geeft mij energie om vooruitgang te zien en het doorvoeren van positieve verandering geeft mij uitdaging. Omdat ik in een doorgroeitraject zit naar General Manager word ik steeds meer betrokken bij zaken en mag ik volop de verdieping in gaan. De dagen vliegen voorbij!"

 


City Resort Hotels... Onze mooie locaties:
City Resort Hotel Helmond

 

Onder de rook van Eindhoven en gelegen bij Centraal Station Helmond is City Resort Hotel Helmond de ideale plek voor een weekendje weg in Brabant. Onze gasten gaan shoppen in de stad of ervaren de mooie Brabantse omgeving rondom Helmond. City Resort Hotel Helmond is gelegen in de mooie wijk Suytkade, op ongeveer 15 minuten loopafstand van de binnenstad en het station.

Ons hotel biedt diverse faciliteiten zoals ons moderne wellnessresort, restaurant Op Suyt, een fitnesscentrum en een bowlingcenter. City Resort Hotel Helmond heeft 93 luxe hotelkamers. Onze medewerkers doen er alles aan om onze gasten een prettig verblijf te bieden.
 
Ben jij de energieke versterking die we zoeken?


 


City Resort Hotel Leiden

 

In het centrum van Leiden staat ons prachtige City Resort Hotel met op de 12e verdieping ons Wellnessresort met prachtig uitzicht over de stad. Gasten genieten van het mooiste panoramische uitzicht over Leiden. Met een moderne bar, op het westen gericht, heeft u een prachtig uitzicht tot aan de duinkoppen van het Noordzeestrand.
 
Wij bieden onze gasten een prettig en ontspannen verblijf. City Resort Hotel Leiden heeft 117 luxe hotelkamers. Onze gasten genieten van de lekkerste gerechten in Restaurant Twelve. Ons wellnessresort bevat vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten zoals sauna’s, kruidenbaden, hammans, rustruimtes en nog veel meer. City Resort Hotel Leiden is geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten en doeleinden met een congrescentrum en evenementencentrum. In het Fitland Sportcentrum maken onze gasten gratis gebruik van onze sportfaciliteiten.
 
Pas jij in ons energieke team? 


 


City Resort Hotel Mill

 

Onze gasten ontdekken de mooie omgeving van Mill via de prachtige wandel- en fietsroutes. City Resort Hotel Mill vormt hiervoor de ideale uitvalsbasis. In Mill vind je prachtige bossen, de plassen van De Kuilen, Groespeel, de cultuurhistorie en de vele landgoederen. Of onze gasten komen helemaal tot rust in onze unieke Wellnessboot waar ze genieten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten.
 
Ons hotel telt 60 hotelkamers en diverse andere faciliteiten zoals de Wellnessboot, Restaurant London Street, midgetgolf, een evenementencentrum en een fitnesscentrum met zwembad en saunacabines. In Mill ben je onderdeel van een enthousiast en energiek team waar het ons doel is om onze gasten een prettig en ontspannen verblijf te geven.
 
Vul jij ons energieke team aan? City Resort Hotel Sittard

 

Zuid-Limburg heeft een prachtige omgeving. City Resort Hotel Sittard vormt de ideale startplek voor gasten om een energiek weekend tegemoet te gaan. Of ze kiezen uiteraard voor ontspanning in het Wellnessresort dat het mooiste van Limburg is. Het hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Sittard, perfect dus voor een fantastische stedentrip. Gasten bezoeken de historische markt en de vele cafés en restaurants. Sittard is één van de oudste steden van Nederland.
 
Ons hotel telt 74 luxe hotelkamers en vele faciliteiten zoals het Wellnessresort, Restaurant Medals, bowling, congrescentrum, evenementencentrum en een fitnesscentrum. City Resort Hotel Sittard ligt aan de rand van de stad, dichtbij het voetbalstadion van Fortuna Sittard. In deze sportieve omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor een energieke uitdaging.
 
Zit jij full of energy en sluit je je bij ons aan?


 


Nelson City Resort Hotel Oss

 

Vanuit Oss sta je binnen no-time in Den Bosch of Nijmegen. Perfect dus voor onze zakelijke gasten die een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst in de regio Oss of Den Bosch hebben. Daarnaast ontdekken liefhebbers de prachtige omgeving van Oss op de fiets. Ons Nelson City Resort Hotel Oss heeft een uitermate gunstige ligging.
 
Nelson City Resort Oss heeft 37 luxe hotelkamers. Ons hotel beschikt over verschillende faciliteiten die het verblijf van onze gasten een stuk aangenamer maakt. Onze gasten laten zich culinair verrassen in Restaurant Mister Nelson. Er zijn diverse vergaderzalen voor zakelijke gelegenheden. Onze gasten maken gratis gebruik van het Fitland sportcentrum.
 
Versterk jij ons energieke team?


 

}