Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij easyHotel Maastricht

Lange Vijverberg 9
2513 AC Den Haag Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren** 2 sterren
  • HotelgroepEasyHotels Benelux
  • ContactCharlotte Palland
  • Telefoon+31 (0)70 569 0044
  • Website
    https://easyhotelbenelux.
    com/maastricht-city-centre/

Anderen keken ook naar:

easyHotel Maastricht City Centre
easyHotel Maastricht City Centre ligt in het zuidoosten van Nederland. Sommige hotelkamers bieden een prachtig uitzicht op de Maas en andere op het historische centrum van Maastricht. Omdat het zo dicht bij het hart van de stad ligt, zijn de belangrijkste hotspots van Maastricht en haar winkelgebied nooit ver weg en altijd dicht bij tal van mogelijkheden om de stad te ervaren op een manier die bij je stemming past. De monumentale panden van Maastricht en haar winkelgebied gaan perfect samen, terwijl je deze charmante historische stad kunt ontdekken. Bezoek het beroemde Vrijthof, dat bekend staat om zijn monumenten, en de diverse culturele voorzieningen. Of kies voor het hippe deel van de stad, in de opkomende delen van Wyck en Sphinxkwartier.
 
Het hotel biedt comfortabele kamers met een eigen badkamer, airconditioning en gratis WiFi. Het is een perfecte keuze voor zowel toeristen als slimme zakenreizigers.

easyHotel Benelux
easyHotel Benelux is een jonge en snelgroeiende hotelketen met 9 hotels in de Benelux. Het easyHotel hoofdkantoor zit in Den Haag, easyHotel heeft hotels in Amsterdam Zaandam, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid, Amsterdam Schiphol Airport, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen, Maastricht en Brussel.
 
De easyHotels richten zich op de moderne no-nonsense zakelijke reiziger en toerist, die een comfortabele kamer in de stad wil, en alle andere zaken in die stad vindt: eten, uitgaan, shoppen en meer. Dat noemen wij ‘Save on stay, spend in the city’. Wij bieden comfortabele kamers, voorzien van basisbehoeften, op een toplocatie, voor een scherpe prijs. Onze kamers zijn daarom slim en functioneel ingericht. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website: https://easyhotelbenelux.com/
 
EasyHotels Benelux
Home » Hotels » easyHotel Maastricht

Hotel vacatures bij easyHotel Maastricht

easyHotel Maastricht logo

Front Office Fulltime

easyHotel Maastricht, Den Haag

easyHotel Maastricht

Geniet jij ervan gasten te ontvangen en aanspreekpunt te zijn voor al hun vragen en doe je dat met een glimlach? Dan...

21.10.2021

 Loading results