Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Hoogoorddreef 68
1101 BE Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepIntercontinental Hotels Group
  • ContactMichelle Moleman
  • Telefoon020 8204550
  • Website
    http://www.ihg.
    com/holidayinnexpress/hotels/us/en/amsterdam/amsea/hoteldetail

Anderen keken ook naar:

Holiday Inn Express staat bekend om haar perfect verzorgde verblijf, waar men maar weinig zorgen kent. Met een snelle check in, een continentaal ontbijtbuffet, een goede nachtrust en een goede service streven wij ernaar om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.  Hiermee zorgen wij dat het reizen vereenvoudigd wordt. Vandaar dat de kernwoorden van Holiday Inn Express Simple Smart en Spot-on zijn. Het Holiday Inn Express is het budget-zusje van het Holiday Inn. Dit betekent echter niet dat ons serviceniveau lager ligt. Sterker nog, doordat bij ons de nadruk ligt op efficiëntie, zijn wij op zoek naar mensen die in een relatief korte tijd onze gasten zich heel welkom kunnen laten voelen!

Op 19 mei 2014 werd het hotel Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers geopend met 323 kamers, 17 etages en 1000m² aan vergaderruimte. Het hotel is erg goed te bereiken; het ligt namelijk met 650 meter op loopafstand van het trein- en metrostation Bijlmer Arena! HIEX Arena Towers ontving over het 2016 een Guest Review award van booking.com met een welverdiende 8.2. Met de Amsterdam Arena, AFAS live, de Ziggo Dome en het Arena Park in de buurt, kent het hotel een divers aanbod aan gasten. Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers deelt het dak met Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers. Dit zorgt ervoor dat jij verbonden bent met twee top hotels in het Arenagebied!

Holiday Inn Express maakt onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG meer dan 5100 hotels in bijna 100 landen! Bij al deze hotels krijg je als IHG-er korting bij het boeken van hotelkamers! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen bied je genoeg kansen en uitdagingen!
Intercontinental Hotels Group
Home » Hotels » Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Hotel vacatures bij Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Helaas… Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures