Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie
Holiday Inn Express staat bekend om haar perfect verzorgde verblijf, waar men maar weinig zorgen kent. Met een snelle check in, een continentaal ontbijtbuffet, een goede nachtrust en een goede service streven wij ernaar om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat het reizen vereenvoudigd wordt. Het Holiday Inn Express is het budget-zusje van het Holiday Inn. Dit betekent echter niet dat ons serviceniveau lager ligt. Sterker nog, doordat bij ons de nadruk ligt op efficiëntie, zijn wij op zoek naar mensen die in een relatief korte tijd onze gasten zich heel welkom kunnen laten voelen.

Op 30 december 2010 werd het Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol met 112 hotelkamers geopend. Het treinstation van Hoofddorp ligt op 10 minuten loopafstand, waardoor het hotel ideaal te bereiken is. Vanaf Hoofddorp station ben je binnen 4 minuten op Schiphol of ben je binnen 20 minuten met een directe verbinding op Centraal Station Amsterdam. Zo ben je binnen no-time bij onder andere het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en de Dam. Daarnaast is er de gelegenheid om te parkeren bij het hotel. Doorgroeien is mogelijk binnen de organisatie; mits hiervoor de juiste instelling getoond wordt.

Holiday Inn Express maakt onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG meer dan 5100 hotels in bijna 100 landen! Bij al deze hotels krijg je als IHG-er korting bij het boeken van hotelkamers! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen bied je genoeg kansen en uitdagingen!
Intercontinental Hotels Group
Home » Hotels » Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol

Hotel vacatures bij Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol

Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol logo

Zelfstandig werkend kok

Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol, Hoofddorp

Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol

Wil jij werken in een open organisatie waar het team vooropstaat, heb je zin om veel te leren in een dynamische...

10.02.2020

 Loading results