Alle Movenpick Hotel The Hague vacatures

 1. Night Receptionist (parttime)

  Movenpick Hotel The Hague, Den Haag

  • Parttime, 15 - 15 uur p/w
 2. Sales Manager

  Movenpick Hotel The Hague, Den Haag

  • Fulltime, 38 - 38 uur p/w
 3. Receptionist (parttime)

  Movenpick Hotel The Hague, Den Haag

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 4. Receptionist (0-hour)

  Movenpick Hotel The Hague, Den Haag

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 5. F&B Waiter (0-hour)

  Movenpick Hotel The Hague, Den Haag

  • Bijbaan, 1 - 38 uur p/w
Werken bij Movenpick Hotel The Hague
Video Mövenpick The Hague

Over Movenpick Hotel The Hague

 • Soort hotel: boutique
 • 72 kamers
 • 35 medewerkers

Het Mövenpick Hotel The Hague heeft in juni 2020 zijn deuren geopend in het hart van een van Nederlands beroemdste steden.

 

Het stijlvolle Mövenpick Hotel The Hague met 72 kamers luidt een nieuw tijdperk in voor het Mövenpick-merk, dat ernaar streeft zijn interieurstrategie te ontwikkelen met concepten die de lifestylevoorkeuren van moderne wereldreizigers weerspiegelen.

 

Dit ontwerp is "onmiskenbaar Nederlands" met verwijzingen naar vorstelijke motieven en de eigenzinnigheid waar Nederlands design bekend om staat. Het nieuwe Mövenpick Coffee & Wine Lounge concept wordt ook in dit pand onthuld, terwijl belangrijke hotelfacaliteiten zoals een all-day dining restaurant genaamd NOA, een fitnessruimte en drie vergaderzalen allemaal zijn ontworpen om de moderne reiziger aan te spreken. Voor meer indrukken ga naar Mövenpick Hotel The Hague (movenpick.com)


Mövenpick Hotels & Resorts is in 2018 overgenomen door Accor als een perfecte fit om hun aanbod van upscale merken uit te breiden. Sinds Movenpick in 1973 in Zwitserland werd opgericht, heeft het merk zijn internationale aanwezigheid uitgebreid en heeft het vandaag 20.000-plus kamers in meer dan 100 Mövenpick-hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten. Ga voor meer informatie naar Accor.com


Bij Mövenpick "maken we momenten" voor onze gasten, maar vinden we het net zo belangrijk om ook voor onze medewerkers geweldige momenten te creëren. We luisteren naar hen, betrekken hen erbij en waarderen hen, dit alles om samen een aangename werkomgeving te creëren.

 

De Mövenpick Hotels in Nederland zijn eigendom van de HR Group, een van de grootste en snelst groeiende hotelketens in Duitsland. Hun hotelportfolio is breed gediversifieerd, van zakenhotels in de buurt van beurzen en luchthavens, tot centraal gelegen stadshotels of hotels en resorts in toonaangevende vrijetijdsbestemmingen. Het omvat een portefeuille van meer dan 9500 hotelkamers in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Polen en Spanje een minerale bron, twee drankenleveranciers en verschillende online winkels, alsmede dienstverlening in IT en Vastgoed. Meer informatie is te vinden op hrg-hotels.de

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}