Alle Pullman Eindhoven Cocagne vacatures

 1. Social Media en Marketing Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 2. Cost Control Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 3. Manager on Duty Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 4. Human Resource Management Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 5. Zelfstandig werkend Kok Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Leerling / BBL, 32 - 38 uur p/w
 6. Reserveringen Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 7. Food and Beverage Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 8. Front Office Stage

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
 9. Zelfstandigwerkend kok / Chef de Partie

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Fulltime
Werken bij Pullman Eindhoven Cocagne
Video over Pullman Eindhoven Cocagne

Over Pullman Eindhoven Cocagne

 • Soort hotel: conference hotel
 • 320 kamers
 • 97 medewerkers

DISCOVER THE TRUE MEANING OF HOSPITALITY

De naam Cocagne herinnert aan het land van Kokanje waarover men zei dat het een paradijs was, oftewel Luilekkerland. De naam van het hotel wekt dan ook de indruk dat gasten zich nergens druk over hoeven te maken. Dat klopt helemaal. De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel. De service is onberispelijk en vriendelijk. Bar & Restaurant Vestdijk47 verleidt reizigers met smaken uit de hele wereld. De Pullman Fit and Spa Lounge met zwembad is gespecialiseerd in zen-momenten. Pullman Eindhoven Cocagne heeft ook uitstekende zakelijke faciliteiten. Er zijn maar liefst 18 zalen voor vergaderingen, evenementen en congressen. En waar komen de gasten helemaal tot rust? In één van de 320 kamers.


Het team

Met zo'n 97 medewerkers runnen wij samen de Front Office, F&B, Keuken, Housekeeping, Technische Dienst, Administratie, Sales & Reserveringen en HR-afdeling. Onze leeftijden varieren van 17 tot 65 jaar en ons team bestaat uit meer dan 14 verschillende nationaliteiten. Maar we hebben allemaal iets gemeen: Passie voor de hospitality, we willen het maximale doen voor onze gasten en we helpen elkaar waar nodig. One team - one mission. 


Accor Hospitality

Pullman Eindhoven Cocagne is onderdeel van de hotelketen Accor. Accor is marktleider in Europa en wereldwijd aanwezig in ruim 90 landen. Met een breed scala aan hotelmerken is er voor iedere gast, maar ook voor iedere medewerker wat wils! Ooit van Sofitel, MGallery, Mövenpick, Swissotel, Novotel, Mercure, Ibis, Ibis Styles of Ibis budget gehoord? Slechts een kleine selectie van alle merken van Accor. 


Arbeidsvoorwaarden

Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld! Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Accor Academy biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!


Stages

Ook stage lopen is niet mis bij ons. Naast dat je bij ons heel veel kunt leren en veel verantwoordelijkheden kunt krijgen bieden we ook nog een leuke stagevergoeding van

€750,- bruto per maand als je minimaal 10 weken fulltime bij ons stage loopt.


Solliciteren

Indien je interesse heb in één van onze vacatures kun je via deze website reageren en je sollicitatie komt direct bij ons terecht. Daarnaast kun je ook per e-mail solliciteren: H5374-HR2@accor.com. Voor meer informatie over het hotel en de mogelijkheden kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer: +31 40232 6132.


Voor meer informatie

Website: www.pullman-eindhoven-cocagne.com

Facebook: “Pullman Eindhoven Cocagne” en “Bar en Restaurant Vestdijk 47”

Twitter: @PullmanEind en @Vestdijk47

Instagram: pullmaneindhoven en restaurantvestdijk47

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}