Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Suite Novotel Den Haag City Centre

Grote Marktstraat 46
2511 BJ Den Haag Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepAccor Jobs
  • ContactDemi Bos
  • Telefoon070-8505180
  • Websitewww.accorhotels.com
Novotel Suites Den Haag City Centre opende haar deuren op 1 oktober 2014 en wij hebben 118 "state of the art" suites (nee, géén kamers!). Het coole aan Novotel Suites is dat we samen hospitality naar een nieuw level brengen! We zeggen niet alleen dat we anders zijn, we doen het ook echt anders! Als je het niet gelooft, kom het dan zelf maar ervaren! In dit hotel is iedereen namelijk vet relaxed!

Binnen Novotel Suites Den Haag City Centre stappen wij af van een traditionele structuur; de wereld om ons heen veranderd namelijk…dus wij veranderen mee! In onze huiskamer, ons hotel staat de gast centraal en dat gaat verder dan alleen de taken en werkzaamheden verrichten die op een papiertje omschreven staan. Wij kennen geen strakke functieomschrijvingen meer en afbakeningen binnen rollen. Waarom niet? Omdat een gast niet zit te wachten om door jan en allemaal te worden geholpen en daarbij keer op keer zijn naam weer moet vertellen…

Wanneer je in ons hotel komt werken, werk je met ons samen! Natuurlijk heb jij een hoofddoel, maar wij kijken graag buiten onze kaders. Je krijgt van ons de kans om jouw horizon te verbreden! Niet alleen omdat jij buiten jouw afdeling ook graag je collega's helpt, maar bijvoorbeeld ook omdat wij het leuk vinden innovatief te zijn en nieuwe dingen te testen. Zoek jij een gelaagde organisatie, met veel hierarchie? Dan moet je dus niet bij ons zijn! Wij maken deel uit van het wereldwijde AccorHotels. In Nederland kennen wij de brands Sofitel, Mgallery, Pullman, Mercure, Novotel, Novotel Suites, ibis, ibis Budget en ibis Styles. Novotel Amsterdam City is het grootste vier sterren hotel van de BeNeLux! 
 
Novotel vacatures
Bekijk in het overzicht rechts alle Novotel vacatures van de Novotel Suite Novotel Den Haag City Centre. Zie je hier geen geschikte Novotel vacature? Bekijk dan eens de Novotel vacatures van Novotel Den Haag City Centre.
Accor Jobs
Home » Hotels » Suite Novotel Den Haag City Centre

Hotel vacatures bij Suite Novotel Den Haag City Centre

Helaas… Suite Novotel Den Haag City Centre heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures