Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij The Lobby Fizeaustraat

Fizeaustraat 2
1097 SC Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactHuman Resources
  • Telefoon+31.20.758.5275
  • Websitewww.thelobbyfizeaustraat.nl

Anderen keken ook naar:

Cafe/Restaurant/Bar The Lobby Fizeaustraat zit op de begane grond van hotel V fizeaustraat op een verrassende nieuwe locatie in een nog onontdekt deel van Amsterdam Oost: vlakbij het Amstelstation, met zicht op de Amstel-skyline.
The Lobby staat voor een unieke plek, waar hotelbar, restaurant, café, private dining en eVents samenkomen: in het kort: een culinaire lobby waarbij het draait om "Food, Drinks, Gezelligheid".
Er is ruimte voor iedereen: buurtbewoner, zakenman, restaurantbezoeker en hotelgast. Een superlange bar in het cafe, waar je lekker binnenvalt. 
De ongebreidelde liefde voor lekker eten en drinken zal overal in te voelen zijn; in de mooiste gerechten, de speciaalste wijnen, de fijnste cocktails, huisgemaak-te limonades en de lekkerste koffie. 

Omdat we sterk groeien met onze hotels en restaurants zijn we op zoek naar uitbreiding van onze staf. In een prettige werksfeer is optimale dienstverlening aan onze gasten cruciaal. Het is tenslotte het talent, inzet en onze gezamenlijke energie die Hotel V en The Lobby uniek maakt.
 
Lees hiernaast of jouw talent bij ons past.
Home » Hotels » The Lobby Fizeaustraat

Hotel vacatures bij The Lobby Fizeaustraat

Helaas… The Lobby Fizeaustraat heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures