Facebook


 

Afdeling stewarding - afwas in een hotel

De hotels met een restaurant waar ontbijt, lunch en/ of diner wordt geserveerd hebben over het algemeen een afdeling stewarding of afwas. Deze afdeling kan vallen onder de afdeling keuken. In de spoelkeuken eindigt niet alleen het servies, maar nog belangrijker, hier begint het juist! Werkzaam op een van de belangrijkste afdelingen binnen het hotel ben je verantwoordelijk voor een schone keuken, brandschoon servies en bestek, gedesinfecteerd keukenapparatuur en keukengerei.

Als op in de afdeling afwas werkt zorg je ervoor dat het achter de schermen op rolletjes verloopt. Naast het verzorgen van een blinkend schone vaat ben je deels verantwoordelijk voor de hygiëne van de keuken en het afvoeren van afval en emballage. Deze spin-in-het-web afdeling zorgt ervoor dat de collega’s uit de keuken en de bediening nooit misgrijpen en onze gasten zo efficiënt mogelijk van dienst kunnen zijn. Bekijk alle afwas vacatures.  
 
De voornaamste taken van de afdeling zijn:
  • coordineren van de werkzaamheden in de spoelkeuken
  • onderhoud was en spoelmachines
  • diverse andere schoonmaak werkzaamheden
  • het verzorgen van de logistiek 
Stewarding vacatures in een hotel per functie:

Afwas