Bediening vacatures

 1. Nieuw
  Allround Medewerker Food & Beverage

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 2. Nieuw
  Early Bird (medewerker ontbijt)

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 16 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Bartender medewerker (parttime/fulltime)

  Zaan Hotel, Zaandam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  F&B Supervisor

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.468 - 3.648
 5. Nieuw
  Medewerker bediening

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime, 4 - 32 uur p/w
 6. Nieuw
  Medewerker ontbijt & lunch

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 7. Nieuw
  Medewerker ontbijt & lunch

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Medewerker Bediening Bar (FT)

  Founders Bar, Maastricht

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Medewerker Bediening (FT)

  Harry's, Maastricht

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Medewerker - Bediening PT/FT

  Amrâth Grand Hotel de l'Empereur, Maastricht

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Ala carte bedieningsmederwerker (m/v)

  Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Badhoevedorp

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Hostel Teamlid

  Clink Hostels, Amsterdam

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Bediening vacatures

Zoek op Hotelprofessionals naar bediening vacatures. Hotelprofessionals heeft altijd meer dan 300 verschillende bediening vacatures. Voor zowel de starter, ervaren als senior bedieningsmedewerker. Ook zijn er op verschillende niveaus vacatures in de bediening te vinden. Je kan solliciteren op een vacature in een luxe restaurant, maar ook een eenvoudiger restaurant. Heb jij passie voor het vak bedienen en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel op een van onderstaande bediening vacatures.

Bediening vacatures

Je kan kiezen uit vacatures in een groot 5-sterren hotel of een klein boutique hotel. Verschillende hotels zoals Van der Valk, Corendon Hotels, Fletcher en Bastion hotels bieden vaak bediening vacatures aan. Er zijn ook bediening vacatures in verschillende steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ben je een student en ben je opzoek naar een leuke bijbaan of vakantiebaan? Dan zijn er ook diverse parttimefuncties beschikbaar. Als je een horeca-opleiding volgt dan kan je ook kiezen uit diverse stages of traineeships. De bediening stages zijn er zowel voor BOL als BBL-opleidingen. Heb je een bediening vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.


Horeca Bediening

Bediening is de naam voor een groep medewerkers in de bediening in de horeca. Het is dus geen functie op zichzelf. Onder deze groep kunnen veel functiebenamingen vallen zoals een bedieningsmedewerker, sommelier, banqueting medewerker of F&B medewerker. Functiebenamingen voor bediening die aangeven of het man of vrouw gaat is gastheer/gastvrouw of host/hostess. Al deze functies hebben veelal dezelfde verantwoordelijkheden. Chef de rang is een functiebenaming die vaak meer verantwoordelijkheden heeft en vaker voorkomt in Michelin sterrenrestaurants. Als je in de horeca bediening werkt zijn er ook doorgroeimogelijkheden voor een managerfunctie. Een manager in de bediening heet F&B manager, Maître d'hôtel, banqueting manager, restaurant manager, restaurant supervisor of chef bediening.


Wat doet bediening?

Als je in de bediening werkt ben je het aanspreekpunt van het restaurant en verantwoordelijk voor de gasten. De medewerker bediening is een representatief persoon die een vriendelijke en verzorgde uitstraling heeft. De voornaamste taken bestaan uit bedieningswerkzaamheden in een restaurant, bar en vergaderruimtes. Voorafgaande aan de dag zal je mise en place werkzaamheden uitvoeren en het opdekken/ klaarmaken van tafels. Andere werkzaamheden zijn het aannemen van reserveringen, begeleiden/placeren van gasten, het opnemen en serveren van bestellingen en het afrekenen daarvan. Het is belangrijk dat je over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt en gastgericht bent. Als je In de bediening wil werken is het vaak ook belangrijk om kennis van wijn en eten te hebben en goed te kunnen communiceren met het keukenpersoneel zoals chef-kok en sous chef. Deze kennis zou je kunnen op doen door zelfstudie of door een cursus te volgen.

Advertentie
Amstel Hotel advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief