Hotel work

Hotel work

Hotel work vacatures
Bekijk hotel vacatures
Heb je ook al onder 'hotel work' of wel hotel werk gezocht, als je aan het zoeken bent naar een leuke baan in een hotel? Werken in een
hotel en in andere hospitality bedrijven zoals bar en restaurant is internationaal georiënteerd. Als je zoekt naar 'hotel work' kan het je interessante resultaten opleveren. En je zult met 'hotel work' ook de meer internationale vacatures naar boven halen. Natuurlijk is het werk in een hotel altijd in een internationale sfeer, je gasten zijn over het algemeen toeristen of zakenmensen uit het buitenland en je team is bijna altijd ook een mix van enthousiaste professionals uit
verschillende landen.

Je moet niet denken dat zoeken onder 'hotel work' je alleen maar banen in het buitenland zal opleveren. Ook Nederlandse hotels werven in het Engels. Juist omdat het hotel met internationale teams werkt, weet het dat goed hotelpersoneel overal vandaan kan komen. En omdat Engels de gangbare taal is in hotels, werven hotels ook op termen als 'hotel work' wanneer zij een plek binnen hun team hebben. Hotels die vaak 'hotel work' hebben zijn Hilton hotel, Van der Valk, Bastion hotel, Corendon, Fletcher en Stayokay.


Zelf zoeken of gevonden worden onder 'hotel work'?

Wanneer je een interessante baan zoekt in een internationale sfeer, kun je natuurlijk zoeken onder 'hotel work' totdat je gevonden hebt wat je zoekt: dat perfecte hotel waar jij aan de slag zou kunnen in een functie die jou super lijkt. Maar alleen maar zoeken op 'hotel work' zou ervoor kunnen zorgen dat hotels die kandidaten zoeken, jou niet kunnen vinden. Zelf een profiel aanmaken, in het Engels, waarbij je de term 'hotel work' en andere relevante termen gebruikt, is daarom een hele slimme zet. Zo verhoog je eenvoudig en actief je kansen om jouw ideale hotel work te vinden!

Op Hotelprofessionals nog niet een geschikte vacature kunnen vinden? Wellicht kan vacature startparade, Werken Uwpagina, Startze vacatures, Banen.jouwthema.nl, bedrijvenoverzicht je verder helpen.