Hyatt Place Amsterdam Airport is looking for you!


Hyatt Place Amsterdam Airport is looking for you!

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2013 organiseert het nieuwe Hyatt hotel, Hyatt Place Amsterdam Airport, speciale ‘Recruitment Days’. De dagen staan in het teken van het aannemen van servicegerichte en ondernemende mensen. Kandidaten kunnen solliciteren via de website www.hotelprofessionals.nl. Succesvolle kandidaten zullen een uitnodiging krijgen om tijdens de “Recruitment Days” voor een sollicitatiegesprek te komen. Deze gesprekken vinden plaats op 29 November van 10.00 – 18.00, en op 30 November van 10.00 – 18.00 in het Hyatt Place Amsterdam Airport, Rijnlanderweg 800 in Hoofddorp . Op beide dagen is er ook de gelegenheid voor kandidaten om hun CV persoonlijk te overhandigen.

Hyatt Place Amsterdam Airport bevindt zich in Hoofddorp, vlakbij het vliegveld Schiphol. Het hotel is makkelijk te bereiken vanaf de A4 en de A5. Het hotel ligt op slechts 12 kilometer afstand van Amsterdam RAI, het belangrijkste internationale expositie- en congrescentrum van Noord-West Europa. Het vliegveldhotel telt 330 ruime gastenkamers variërend in afmeting van 25 tot 40 m². Alle hotelkamers zijn uitgerust met de laatste voorzieningen om de behoeften van de reiziger van vandaag tegemoet te komen.

In lijn met de Hyatt Place “Brand experience” biedt Hyatt Place Amsterdam Airport verschillende diensten en voorzieningen gericht op gezinnen en zakengasten. Zo wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd in “The Gallery”, kunnen gasten zichzelf bedienen met snacks en drankjes in “The Market”, en is er een bar aanwezig. Daarnaast behoort een volledig uitgerust 24-uurs Stay Fit® Fitness centrum tot de aanwezige faciliteiten, is Wi-Fi inbegrepen en beschikt het hotel over 367 m² aan vergaderruimte.

Spreekt de Hyatt gedachte je aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken binnen een inspirerend team, een gedreven omgeving en met internationale collega’s?

Klik dan HIER voor alle openstaande posities in Amsterdam, solliciteer en maak kans op een uitnodiging voor één van de ‘Recruitment Days’.