Werken bij Café Americain

Werken bij Café Americain


Café Americain ligt in het bruisende hart van Amsterdam aan het Leidseplein en wordt de komende maanden compleet verbouwd. We introduceren ‘Class & Classics’ als de rode draad in zowel het design als het menu. Het restaurant heeft prachtige elementen uit de Art Nouveau periode, dit zal een essentieel onderdeel van het café blijven en wordt aangevuld met moderne elementen.

In het midden van het restaurant komt een waanzinnige bar; deze ‘eye-catcher’ wordt de reden om naar het Americain te gaan. Perfect geserveerde koffie, maar ook een drank- en cocktailkaart waar de kwaliteit vanaf spat en de bijzondere bieren niet ontbreken.

Het menu wordt ontwikkeld door sterren chef Peter Gast. Het restaurant serveert de beste steak tartaar die natuurlijk aan tafel wordt bereid en verrast de gasten met een originele taartentrolley. Klassiekers worden gepresenteerd met een ‘goud randje’. Het café is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en wordt weer de ontmoetingsplek van de stad, voor bewoners en bezoekers die op zoek zijn naar iets bijzonders.Bekijk de vacatures van Café Americain

​Café Americain gaat vernieuwen! De bekende ‘huiskamer’ van Amsterdam wordt volledig gerenoveerd en opent december 2017 met een nieuw concept. Zijn koffie, cocktails en in een eigentijdse Art Nouveau decor gasten verwennen jouw ‘ding’? Heb je altijd al deel willen uitmaken van een pre-opening team van een cosmopolitisch restaurant? Grijp dan je kans om een van de gezichten te worden van het nieuwe Café Americain!

Vacatures per afdeling
KeukenDienstverband
Nacht/ontbijtkokFT
OntbijtkokFT
Chef de PartiFT
Demi Chef de PartiFT
KeukenhulpPT
BedieningDienstverband
Maître / Gastheer-vrouwFT
FoodrunnerPT
Medewerker F&B Allround Café AmericainFT/PT
BartenderFT
F&B Management TraineeFT

Bekijk alle vacatures van Café Americain