Werken bij WestCord Hotels Amsterdam

Bij WestCord Hotels zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een (bij)baan zoeken in Amsterdam. We zijn dag en nacht bezig de beste service te verlenen aan onze gasten, en zorgen voor een fantastisch verblijf in onze hoofdstad. Ben jij bijvoorbeeld de receptie medewerk(st)er die onze gasten met een grote glimlach ontvangt en de beste tips uit de buurt geeft? Zorg jij ervoor dat de lekkerste gerechten in één van onze restaurants klaargemaakt worden? Kijk hieronder voor een actueel overzicht van vacatures in onze Amsterdamse hotels, of natuurlijk in een ander WestCord Hotel!


WestCord Hotels Amsterdam - onze vestigingen


WestCord ART Hotel
Art Hotel Amsterdam is een modern 4-sterren hotel. In de openbare ruimtes zijn er diverse kunstvormen te zien, die eer doen aan de naam van het hotel. Ook op de kamers is 'Art' terug te vinden, in de vorm van een kunstwerk boven het bed. Art Hotel Amsterdam heeft een gezellig bruin café, het 'Art Café', en restaurant 'The Gallery' met een aangename artistieke sfeer. Het buitenterras grenst aan een openbaar openlucht zwembad. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijk als privé verblijf.

WestCord Fashion Hotel
WestCord Fashion Hotel Amsterdam, is gelegen tegenover het World Fashion Centre en binnen de ring A10. Fashion Hotel Amsterdam biedt service en comfort in een stylish jasje! Het hotel heeft 260 moderne ruim ingerichte designkamers, en haar skyybar biedt haar gasten een fantastische avond.

WestCord City Centre Hotel
City Centre Hotel Amsterdam is een gezellig 3-sterren hotel gelegen in het hartje van Amsterdam. De locatie maakt het hotel dé perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te bezoeken. City Centre Hotel Amsterdam bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van de Dam, de Kalverstraat en het Centraal Station. City Centre Hotel Amsterdam heeft 106 gerenoveerde, luxe kamers en een warme en trendy lounge.

Hotel Jakarta
Een historische plek met herinneringen aan ‘de Oost’… Op de kop van het Java-eiland in Amsterdam waar ooit duizenden reizigers naar Nederlands-Indië vertrokken, verrijst nu een bijzonder duurzaam gebouw met een spectaculaire architectuur: Hotel Jakarta Amsterdam. Het is de nieuwste aanwinst van WestCord Hotels. Hotel Jakarta Amsterdam opent naar verwachting in mei 2018 haar deuren.


WestCord ART Hotel
WestCord Fashion Hotel
WestCord City Centre Hotel
Nieuw: Hotel Jakarta