Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij De Schildkamp

Leerdamseweg 44
4147 BM Asperen Gelderland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactKitty Jongkind
  • Telefoon0345-638080
  • Websitewww.schildkamp.nl
Binnengewoon bijzonder!
De Schildkamp in Asperen is een bijzonder hotel- en conferentiecentrum. Een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft. Met tien moderne vergaderruimtes, een compleet gerestylde congreszaal, 64 ruime hotelkamers, een à la carte restaurant, bowlingbanen, een escaperoom, een art gallery, een grand café, een aangrenzend Health Center en een Indoor Outdoor Experience - een heus bos maar dan binnen - is De Schildkamp de uitgelezen locatie voor een ‘binnengewoon bijzonder’ verblijf voor onze zakelijke gasten.
Daarnaast vinden elk jaar vele toeristen hun weg naar De Schildkamp om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving en onze hoogwaardige faciliteiten.
 
Bij De Schildkamp willen wij onze gasten altijd een Beleving + 1 geven. Dat betekent dat ons team altijd volledig gefocust is op gastvrijheid en altijd op zoek is naar mogelijkheden om net dat beetje extra's voor onze gasten te doen. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop en wordt iedere gast in de watten gelegd. Neem bijvoorbeeld de keuken, waar dagelijks met veel liefde en fantasie tal van heerlijke maaltijden met streekeigen producten worden bereid. Of de ruime hotelkamers en zelfs een Luxury Suite voor een onvergetelijke overnachting. Tel hier de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bij op, en je begrijpt waarom De Schildkamp zo ‘binnengewoon bijzonder’ is.
Home » Hotels » De Schildkamp

Hotel vacatures bij De Schildkamp

Helaas… De Schildkamp heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures