Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij ibis Amsterdam City West

Transformatorweg 36
1014 AK Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepAccor Jobs
  • ContactS. van Muylwijk-Doedee
  • Telefoon020-5811111
  • Websitewww.ibis.com
ibis Amsterdam City West is een 3*** hotel en beschikt over 180 hotelkamers,een ontbijtgedeelte en een gezellige bar/ restaurant met in de zomer een terras. Het hotel is ideaal gelegen tussen het centrum van Amsterdam en de bekende zakendistrict Sloterdijk, Telepoort, Westpoort en het Westelijk havengebied.

Over ibis en Accor
In Nederland is de ibis familie vertegenwoordigd met 12 ibis hotels, 3 ibis Styles hotels en 2 ibis budget hotels. ibis Nederland kenmerkt zich door een open, informele cultuur van ‘doeners’ en er werken relatief veel jonge mensen (60% van de medewerkers is jonger dan 34 jaar). Wereldwijd heeft Accor inmiddels ruim 1000 ibis hotels, 233 ibis Styles hotels en 503 ibis budget hotels. Binnen de ibis familie delen de drie merken de volgende waarden: moderniteit, eenvoud en welzijn, en vullen elkaar aan. Bij ibis vinden gasten ultiem comfort en uitmuntende service voor betaalbare prijzen. Bij ibis Styles, het niet-gestandaardiseerde merk van de familie, heeft elke vestiging een uniek design. Bij ibis budget krijgen de gasten een goede nachtrust voor een zachte prijs. Of onze gasten nu kiezen voor ibis, ibis Styles of ibis budget, de ibis familie  beantwoordt altijd precies aan hun wensen en behoeften!
 
Accor, ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 92 landen met meer dan 3.600 hotels en 460.000 kamers. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken – Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget en hotelF1 beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met meer dan 160.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor zijn klanten ruim 45 jaar kennis en ervaring. In Nederland biedt Accor zijn gasten een brede keuze uit 43 hotels, binnen alle segmenten.

 
Accor Jobs
Home » Hotels » ibis Amsterdam City West

Hotel vacatures bij ibis Amsterdam City West

Helaas… ibis Amsterdam City West heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures