Alle NH Hotel Group - Central Services vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij NH Hotel Group - Central Services
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij NH Hotel Group - Central Services

Over NH Hotel Group - Central Services

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met meer dan 375 hotels wereldwijd in 28 landen. We bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. De collegiale sfeer zorgt voor de juiste energie, en perspectieven voor de toekomst.

NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met ruim 375 hotels in 28 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten.

Het hoofdkantoor van de NH Hotel Group is gevestigd in Madrid. In Hoofddorp is het servicekantoor gevestigd, voor de Benelux, U.K., Luxemburg en Frankrijk. Vanuit dit kantoor zorgen we dat onze 52 hotels in deze landen optimaal kunnen functioneren op het gebied van Purchasing, Sales, Marketing, HR en Finance. Het kantoor is goed te bereiken met het O.V.
--}}