Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Park Plaza Amsterdam Airport

Melbournestraat 1
1175 RM Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepPPHE Hotel Group
  • ContactNathalie Visser
  • Telefoon020-6551053
  • Websitewww.parkplaza.com

Anderen keken ook naar:

Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.
 
Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden.
 
Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,447 kamers. Op dit moment zijn er vier nieuwe hotels in ontwikkeling, waarvan er drie zijn gevestigd in Londen en één in Neurenberg, Duitsland. Daarnaast hebben we een verbouwing en twee rebranding projecten. Deze ontwikkelingen zullen naar verwachting meer dan 1.000 nieuwe kamers aan ons portfolio toevoegen aan het einde van 2016 en een extra 352 kamers tegen het einde van 2019.
 
Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arenaturist in Istria, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings.
 
De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).
 
Onze merken:                                                   www.parkplaza.com                                            
www.artotels.com
www.arenaturist.com
Ons bedrijf:
www.parkplazahotels.net
Voor foto’s en logo’s kunt u terecht op:
ww.vfmii.com/parkplaza
PPHE Hotel Group
Home » Hotels » Park Plaza Amsterdam Airport

Hotel vacatures bij Park Plaza Amsterdam Airport

Helaas… Park Plaza Amsterdam Airport heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures