Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Park Plaza Eindhoven

Geldropseweg 17
5611 SC Eindhoven Noord-Brabant (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepPPHE Hotel Group
  • ContactJ. Prins
  • Telefoon+31 (0) 40 214 650 0
  • Websitewww.parkplaza.com

Anderen keken ook naar:

Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.

Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden. 

Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,600 kamers. 

Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arena Hospitality Group in Istria, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings. 

De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).
PPHE Hotel Group
Home » Hotels » Park Plaza Eindhoven

Hotel vacatures bij Park Plaza Eindhoven

Helaas… Park Plaza Eindhoven heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures