Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Park Plaza Victoria Amsterdam

Damrak 1-5
1012 LG Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepPPHE Hotel Group
  • ContactChristina Bechay
  • Telefoon0206234255
  • Websitewww.parkplaza.com

Anderen keken ook naar:

Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.

Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden. 

Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,600 kamers. 

Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arena Hospitality Group in Istria, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings. 

De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).

Park Plaza Victoria Amsterdam is een **** hotel met 306 luxe kamers, 11 moderne vergaderzalen met een maximum capaciteit van 150 personen, 'The Restaurant', ‘The Bar’, sauna en fitness faciliteiten zijn gelegen aan het drukke en bruisende Damrak.
In ‘The Bar’ kunnen onze gasten genieten van onze vers gebakken items, vers bereide koffie, relaxte jazz muziek en een stijlvolle inrichting. Elke twee weken op zondag vanaf 17:00 uur is er live Jazz muziek en kunnen de gasten genieten van heerlijke cocktails, lokale bieren en een selectie van het a la carte menu.
Ons nieuwe restaurant is vanwege de locatie de perfecte plek om elkaar te ontmoeten en een drankje te doen of lunchen of dineren. Het restaurant heeft een trendy en ontspannen setting en is een all day dining concept met Nederlandse invloeden.

Volg ons online: www.parkplaza.com
PPHE Hotel Group
Home » Hotels » Park Plaza Victoria Amsterdam

Hotel vacatures bij Park Plaza Victoria Amsterdam

Helaas… Park Plaza Victoria Amsterdam heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures