Alle Van Oys vacatures

  • Culinaire hotspot met unieke kookstudio
  • Meer dan 800 jaar geschiedenis
  • Natuur & stad: best of both worlds
  • De Cittaslow gedachte staat centraal
  • Spa & gym in het groen
  1. Sous-Chef

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  2. Banqueting Manager

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  3. Chef

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  4. Chief Engineer

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  5. Guest Relations Officer

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  6. International Sales Manager

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  7. Front Office Manager

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  8. Reservations Manager

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  9. Director of Sales & Marketing

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
Werken bij Van Oys
  • Van Oys
    1. Kasteellaan 1
    2. 6245 SB / Eijsden
    3. Limburg
    4. (Netherlands)
    5. Website
  • Contact:
    Kim Defaux

Over Van Oys

  • Soort hotel: luxury
  • 81 kamers
  • 80 medewerkers

Van Oys, gelegen aan de oevers van de Maas, op slechts 5 km van het centrum van Maastricht, waar het beste van stad en natuur samenkomt. Momenteel opereren we met een team van 5, maar breiden ons team dit najaar verder uit, ter voorbereiding op de opening in Q1, 2025.


We zijn verheugd om de ontwikkeling van ons 5-sterrenhotel aan te kondigen, met 81 kamers verdeeld over het Chateau, de Remise en de Carré. Onze kamers zullen een mix van elegantie, comfort en eco-luxe belichamen.

Binnen het landgoed zullen verschillende F&B gelegenheden worden gevestigd, waaronder een Chateau restaurant dat ontbijt, lunch en diner serveert, samen met een internationaal georiënteerde hotelbar. De Remise zal een fine dining restaurant huisvesten, gewijd aan het leveren van een culinaire ervaring van het hoogste niveau. Daarnaast zijn een culinaire studio en wijnkelder in ontwikkeling.


In de Carré zal een Nature Spa & Gym worden gehuisvest, ontworpen om welzijn en ontspanning te bevorderen.


Gedurende het hele project wordt gewerkt volgens het principe van de Cittaslow-filosofie, waarbij duurzame praktijken, betrokkenheid van de gemeenschap en het gebruik van lokale producten centraal staan. Bovendien zullen we onze eigen regionale producten produceren, die te koop zijn in de hotelboutique.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}