Facilitair medewerker vacatures

 1. Nieuw
  Schoonmaker Inntel Hotels

  Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Receptionist(e)

  Gr8 Hotel Oosterhout, Oosterhout

  • Parttime, 16 - 24 uur p/w
 3. Nieuw
  Schoonmaker

  HUP hotel, Mierlo

  • Parttime, 5 - 15 uur p/w
 4. Nieuw
  Housekeeping supervisor

  Inntel Hotels Utrecht Centre, Utrecht

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 5. Nieuw
  Allround medewerker technische dienst | Hotel The Anthony

  The Anthony Hotel, Utrecht

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Public Area Cleaner

  Park Inn by Radisson Amsterdam City West, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Nieuw
  Medewerker Faciliteiten 32-38 uur per week

  Hotel Papendal, Arnhem

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Supervisor housekeeping

  HUP hotel, Mierlo

  • Parttime, 15 - 20 uur p/w
 9. Nieuw
  Shift Engineer

  Hilton Garden Inn Leiden, Oegstgeest

  • Parttime, 8 - 40 uur p/w
 10. Nieuw
  Medewerker Openbare Ruimtes

  Hilton Garden Inn Leiden, Oegstgeest

  • Freelance, 8 - 38 uur p/w
 11. Stage BOL / BBL

  Via Amsterdam, Diemen

  • Stage, 24 - 38 uur p/w
 12. Medewerker Zalenzetter/housekeeping 24-32 uur per week

  Hotel Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder

  • Parttime, 24 - 32 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Facilitair medewerker vacatures

Bekijk alle vacatures voor facilitair medewerkers op Hotelprofessionals. Diverse hotels bieden vacatures aan voor de functie van facilitair medewerker. Hotelprofessionals is de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel facilitaire vacatures. Er zijn altijd genoeg vacatures voor facilitair medewerkers, waardoor je volop keuze hebt in het soort hotel waar je wilt werken. Van luxe 5-sterren hotels tot kleinere boetiekhotels, er zijn talloze mogelijkheden.

Facilitair Medewerker Vacatures

Als facilitair medewerker in een hotel ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de faciliteiten binnen het hotel. Je zorgt ervoor dat alles binnen het hotel soepel verloopt en dat de voorzieningen in optimale staat verkeren. In de bovenstaande vacatures voor facilitair medewerkers staat beschreven welke specifieke taken en verantwoordelijkheden van je verwacht worden. De meeste vacatures voor facilitair medewerkers zijn beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Facilitair Medewerker in een Hotel

De functie van een facilitair medewerker is cruciaal voor het dagelijkse functioneren van een hotel. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle faciliteiten goed onderhouden worden en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Verschillende hotels verwachten ook dat je meedenkt over het verbeteren van de faciliteiten en het optimaliseren van de dienstverlening. De taken van een facilitair medewerker zijn divers en uitdagend, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat doet een Facilitair Medewerker?

Als facilitair medewerker ben je onderdeel van de facilitaire dienst en ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van de faciliteiten binnen het hotel. Dit omvat onder andere het uitvoeren van reparaties, het onderhouden van technische installaties, en het toezien op de netheid en veiligheid van het hotel. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes, van de lobby tot de kamers en de technische ruimtes, in goede staat verkeren. Andere verantwoordelijkheden die in een vacature voor facilitair medewerker kunnen staan, zijn onder andere het coördineren van externe leveranciers en onderhoudsdiensten, het bijhouden van onderhoudsplanningen, het verhelpen van storingen en technische problemen, en het ondersteunen van andere afdelingen bij facilitaire vraagstukken. Je werkt nauw samen met het management en andere medewerkers om ervoor te zorgen dat de gasten een aangenaam verblijf hebben. Kortom, als facilitair medewerker speel je een essentiële rol in het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor zowel gasten als personeel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief