Administratie vacatures

 1. Nieuw
  Finance Trainee

  The Dylan Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Finance Trainee

  Cityden Aparthotels, Amstelveen

  • Stage, 32 uur p/w
  • € 100 - 500
 3. Nieuw
  Housekeeping Manager

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.780 - 3.465
 4. Nieuw
  HR & Talent Manager

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 32 - 40 uur p/w
  • € 3.953 - 5.013
 5. Nieuw
  Hotel Manager - Urban Residences Maastricht

  Urban Residences Maastricht, Maastricht

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Financieel Medewerker

  Hotel & Congrescentrum Mennorode, Elspeet

  • Parttime, 32 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Manager Finance & HR

  Hotel & Congrescentrum Mennorode, Elspeet

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Storekeeper

  Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel , Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 9. Nieuw
  Stagiair Management Assistent

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
 10. Nieuw
  Accounting Internship - Cycas Hospitality BV

  Cycas Hospitality, Amsterdam

  • Stage
 11. Nieuw
  Cluster Financial Controller

  Maashotel Rotterdam Centre, Rotterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Receptionist(e)

  Hotel de Naaldhof, Oss

  • Fulltime
 1. Advertentie
  WestCord Hotels
 2. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Administratie vacatures

Administratie vacatures in een hotel zoek je op Hotelprofessionals. Een vacature administratie die in een hotel wordt aangeboden zijn vaak voor functies zoals accounting en financiële administratie. Er zijn zowel administratie vacatures bij een 1-, 2-, en 3-sterrenhotel als een luxe 4-, en 5-sterrenhotel. Het aanbod is zeer divers voor zowel de meer ervaren als junior administratief medewerker. Heb jij ervaring in administratie werk en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel op een vacature administratie.

Administratieve vacatures

In administratieve vacatures wordt er gevraagd naar iemand met een cijfermatig inzicht en secuur te werk kunnen gaan. Je bent flexibel, integer en nauwkeurig. Daarnaast ben je proactief en heb je een sterk analytisch vermogen. Je vindt het uitdagend om orde en structuur te scheppen en probleemstukken op te lossen. Je bezit een gezonde basis doorzettingsvermogen en zelfstandigheid en kansen voor verbetering laat je niet liggen. In administratieve vacatures in een hotel heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Het komt voor dat je op sommige dagen langer aanwezig bent dan andere. Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan op een van bovenstaande administratieve vacatures.


Vacature administratie

Een administratie afdeling bestaat uit verschillende functies met verschillende verantwoordelijkheden en taken. De meest voorkomende functie die je op een administratie afdeling tegenkomt zijn secretaresse, hoofd administratie, debiteurenadministratie, administratief medewerker, crediteurenadministratie en magazijnbeheerder. Deze functies worden het vaakst aangeboden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Als je liever solliciteert bij een specifiek hotel dan bieden hotels zoals Bastion, Van der Valk, Corendon, Fletcher en Stayokay diverse administratie vacatures aan. Heb je een vacature administratie gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte administratie baan.


Administratie medewerker

Tussen alle administratie medewerker vacatures staan verschillende functies met verschillende verantwoordelijkheden. Een vacature administratie kan ook raakvlakken hebben met receptie zoals een front office medewerker en receptioniste. Bij deze functie ben je een eerste aanspreekpunt bij de receptie. Een functie van een administratie medewerker is meer achter de schermen en ben je ook minder in contact met gasten van het hotel. Wil je eerst meer ervaring op doen kan je kiezen voor een stage hotel of front office stage. Er worden vaak verschillende administratie en finance stages en traineeships aangeboden.
Advertentie
WestCord Hotels

Schrijf je in voor de nieuwsbrief