Housekeeping vacatures

 1. Nieuw
  Housekeeper Oproepkracht

  Best Western Plus Plaza Den Haag, Den Haag

  • Parttime, 24 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Schoonmaker Inntel Hotels

  Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Houseman/Algemene dienst medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 16 - 32 uur p/w
  • € 2.250 - 2.400
 4. Nieuw
  Housekeeping Manager

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.780 - 3.465
 5. Nieuw
  Housekeeper/Roomattendant

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
  • € 2.250 - 2.400
 6. Nieuw
  Schoonmaker

  Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, Den Haag

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Public Area Attendant

  Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park , Amsterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Room Attendant

  Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park , Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Schoonmaker

  HUP hotel, Mierlo

  • Parttime, 5 - 15 uur p/w
 10. Nieuw
  Housekeeping supervisor

  Inntel Hotels Utrecht Centre, Utrecht

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 11. Nieuw
  Housekeeper+ ON A BIKE

  SWEETS hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 12. Nieuw
  Floor Supervisor Housekeeping | FT| NHC Barbizon Palace

  NH Collection Barbizon Palace, Amsterdam

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Housekeeping Vacatures

Als housekeeping medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de kamers en het hotel. Bekijk de onderstaande vacatures om jouw nieuwe uitdaging in de housekeeping te vinden. Of je nu graag in een groot hotel werkt of liever in een kleiner boetiekhotel, Hotelprofessionals heeft vele housekeeping vacatures die bij jou passen. Met meer dan 150 actuele vacatures is jouw nieuwe housekeeping baan altijd binnen handbereik. Solliciteer nu direct op housekeeping jobs.

Housekeeping vacatures

Housekeeping is een cruciale afdeling in een hotel. Housekeeping medewerkers dragen bij aan de eerste indruk van gasten wanneer ze hun hotelkamer binnenkomen. Er zijn veel verschillende housekeeping vacatures voor zowel ervaren medewerkers als starters. Functies die vaak direct beschikbaar zijn voor starters, zijn onder andere kamermeisje, housekeeper, schoonmaker, huishouding en linnenkamer medewerker. Om meer ervaring op te doen, worden er ook diverse stages aangeboden. Als housekeeping stagiair krijg je de kans om je te ontwikkelen in leidinggeven, samenwerken en operationeel meewerken. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden naar functies zoals housekeeping manager, assistent housekeeping manager of floorsupervisor. housekeeping manager, assistent housekeeping manager of floorsupervisor. Bekijk ook vacatures in verschillende steden zoals Housekeeping Amsterdam, Maastricht en Rotterdam.


Housekeeping jobs

Housekeeping jobs in een hotel omvatten het schoonhouden van publieke ruimtes zoals de receptie, lobby en restaurant. Je bent verantwoordelijk voor gangen, trappen, vergaderruimtes en openbare toiletten. Daarnaast ondersteun je bij het transport van vuil en schoon linnengoed en afval van gastenkamers. In een housekeeping vacature geven hotels vaak de voorkeur aan medewerkers met ervaring in de hotellerie. Een geschikte housekeeping medewerker heeft affiniteit met de hotellerie, kan goed zelfstandig werken en heeft oog voor detail. Daarnaast moet je geen bezwaar hebben tegen nachtdiensten. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van wat er in housekeeping vacatures wordt gevraagd.


Housekeeping hotel

In hotels worden meer parttime dan fulltime housekeeping vacatures aangeboden. Housekeeping is een flexibele baan met wisselende werktijden van maandag tot en met zondag, inclusief zon- en feestdagen. De begintijd is meestal rond 9.00 uur, en afhankelijk van de drukte werk je ongeveer 3 tot 6 uur per dag. De functie kan zowel in de ochtend, avond als nacht zijn, aangezien Het schoonmaakwerk de hele dag doorgaat. Housekeeping vacatures worden soms al vanaf een 0-uren contract aangeboden. Bedrijven en hotels die vaak housekeeping vacatures aanbieden, zijn onder andere Stayokay, Van der Valk hotel, Fletcher en Corendon.

Werken als Housekeeping Medewerker

Als housekeeping medewerker zorg je voor een schone en gastvrije omgeving voor hotelgasten. Je draagt bij aan een positieve gastervaring door kamers en publieke ruimtes schoon en netjes te houden. De rol vereist aandacht voor detail, zelfstandigheid en flexibiliteit. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, er zijn altijd mogelijkheden beschikbaar bij diverse hotels in Nederland. Start jouw carrière in de housekeeping door te solliciteren op een van de vele beschikbare vacatures op Hotelprofessionals.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief