Hotel vacatures Curacao

Hotel vacatures Curacao

Dushi Curacao! Eiland van witte stranden en palmbomen, van suikerdiefjes en salsadansen, van luxe beach resorts en sfeervolle, kleinschalige hotels aan zee. Elke dag is er wel een happy hour in de tientallen strandbarretjes en de sfeer is uitermate relaxed en laid back. Dit eiland in de Caribische zee is van oudsher een belangrijke toeristische trekpleister – zeker voor Nederlanders – en uiteraard hoort daar een levendige toeristische industrie bij. Het aantal hotels en horeca blijft groeien en logischerwijs groeit daarbij ook de behoefte aan professioneel hotelpersoneel. Daarom bieden wij bij Hotelprofessionals vanaf nu ook hotel vacatures aan op dit eiland in de zon.


Hotel vacatures Curacao: stranden, cultuur, natuurparken en meer

Wat zijn nou de bekendste toeristische attracties op Curacao? Natuurlijk: de zon die altijd schijnt, de mooie stranden en de azuurblauwe zee zijn op zich al reden genoeg om een vakantie te boeken naar dit grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Je kunt er snorkelen en duiken, maar er is nog veel meer te beleven: Fort Amsterdam, dat werd gebouwd in 1635 is een populaire trekpleister, evenals de beroemde pontonbrug, de enorme Julianabrug en het antropologisch museum Kurà Holanda. De handelskade van de gezellige hoofdstad Willemstad, met de vrolijk gekleurde huizen, is misschien wel één van de meest gefotografeerde plekken van de Antillen. En ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, bijvoorbeeld in het ruige Christoffel Park, de indrukwekkende grotten van Hato of het natuurpark Shete Boka, waar de zee spectaculair op de rotsen beukt.


Hotel vacatures Curacao, groeiende vraag naar hospitality en hotel professionals

Het aantal hotel vacatures en de behoefte aan hospitality professionals op Curacao stijgt aanzienlijk. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat het aantal internationale bezoekers blijft stijgen. Alleen al in de afgelopen tien jaar is het toerisme naar het eiland verdubbeld naar bijna 455.000 bezoekers in 2014. Het aantal hotelbedden en vluchten blijft groeien. Ook is er flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van toeristische wijken, luxe resorts en allerhande faciliteiten om het de hedendaagse toerist zoveel mogelijk naar de zin te maken. Toerisme is daarmee één van de belangrijkste toeristische pijlers. En wist je dat binnen het Caribisch gebied Curacao behoort tot de best bezochte vakantiebestemmingen van Nederlanders? Lijkt het jou wel wat om hierin mee te groeien? Zie jij het wel zitten om je c.v. uit te breiden met een baan in het buitenland, op een plek waar de zon altijd schijnt? Kijk dan snel verder op Hotelprofessionals.nl en wie weet staat jouw droombaan erbij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief