Kamermeisje vacature

 1. Nieuw
  Medewerk(st)er huishouding

  Amrath Grand Hotel de l'Empereur, Maastricht

  • Parttime, 10 - 25 uur p/w
 2. Nieuw
  Housekeeper+ ON A BIKE

  SWEETS hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Housekeeping Public Areas

  Pestana Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Room Attendant

  Hampton by Hilton Amsterdam Centre East, Amsterdam

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Housekeeper/Roomattendant

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime, 4 - 40 uur p/w
 6. Nieuw
  Houseman/Algemene dienst medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 16 uur p/w
 7. Nieuw
  Housekeeper/Roomattendant

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 40 uur p/w
 8. Nieuw
  Houseman/Algemene dienst medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Housekeeping/Public Area Attendant –The Hoxton, Lloyd

  The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Room Attendant – The Hoxton, Lloyd - Amsterdam

  The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Housekeeping Supervisor

  Cityden BoLo District, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Minibar medewerker

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Kamermeisje vacature

Houd jij ook zo van de frisse geur van net gewassen beddengoed? Als kamermeisje zal dit je dagelijkse kost zijn. In onderstaand overzicht worden er veel kamermeisje vacatures aangeboden. Als kamermeisje maak je deel uit van het housekeeping team. Er zijn zowel kamermeisje vacature in parttime als fulltime dienstverband. Er zijn veel kamermeisje vacature waar je geen of weinig werkervaring voor nodig hebt. Kamermeisje is de ideale baan om kennis te maken met werken in een hotel.

Kamermeisje vacatures

Ben jij flexibel, servicegericht, secuur en gastvrij? Zorg jij dat gasten elke dag weer met een glimlach de hotelkamers binnenlopen? Solliciteer dan op een van bovenstaande kamermeisje vacature. Als kamermeisje vindt je het leuk om in een hotelomgeving te werken. Daarnaast ben je nauwkeurig, heb je oog voor detail en ben je in staat zwaar fysiek werk te verrichten. In een kamermeisje vacature wordt er gevraagd naar enige ervaring met schoonmaken in hotels en/of restaurants. De meeste kamermeisje vacature wordt aangeboden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Hotels die het vaakst een kamermeisje zoeken zijn Van der Valk, Bastion hotel, Fletcher hotel, Hilton hotel, Corendon en CSU.


Kamermeisje hotel

Als medewerker kamermeisje / kamerjongen maak je deel uit van het housekeeping team van een hotel, waarbij jij werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Andere benamingen voor kamermeisje hotel zijn housekeeping, housekeeper en houseman. Als kamermeisje zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld housekeeping manager, assistent housekeeping manager of floorsupervisor. Een kamermeisje functie wordt bijna altijd aangeboden in een hotel. Sommige hotels hebben bijna 500 kamers die dagelijks schoongemaakt moeten worden. In hotels met zoveel kamers zijn veel kamermeisjes nodig om elke dag te zorgen voor schone hotelkamers. Als kamermeisje hotel is het belangrijk dat je zowel goed kan samenwerken als zelfstandig werken.


Wat doet een kamermeisje

Een kamermeisje is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de hotelkamers en publieke ruimtes. Daarnaast zorg jij ervoor dat de gast niets ontbreekt. Een extra kussen? Een extra bed? Noem het maar op, jij kan dit voor de gast regelen. Jij bent een echte aanpakker. Jouw hangen beginnen te jeuken wanneer je viezigheid ziet. Je bent flexibel en krijgt voldoening van schoonmaken en het verwisselen van beddengoed. Als kamermeisje kun je doordeweeks en/of in het weekend ingepland worden vroeg in ochtend of later in de avond/nacht. Deze flexibiliteit in werkdagen en werktijden vind jij juist prettig. Heb je een kamermeisje vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief