Revenue manager vacatures

 1. Nieuw
  Cluster Revenue Manager

  IHCP Hotels, Hoofddorp

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Commercieel Manager (FT)

  Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Senior Cluster Revenue Manager

  The Vincent Hotel Group, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Junior Revenue Manager

  Landgoed de Rosep, Oisterwijk

  • Fulltime
 5. Revenue Manager

  Landgoed de Rosep, Oisterwijk

  • Fulltime
 6. Revenue & E-Commerce Trainee - Commercial Division

  Hotel Okura Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Multi Asset Revenue Manager

  Bob W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Senior Revenue Manager

  Raspberry Group, Zaandam

  • Fulltime
  • € 4.000
 9. Junior Cluster Revenue Manager

  The Hague Marriott, Den Haag

  • Fulltime
 10. Revenue Manager

  Maritim Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 11. Revenue Manager

  Quentin Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Junior Revenue Manager

  Excite Hotels, Koudekerk aan den Rijn

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Revenue manager vacatures

Als revenue manager ben je onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van het prijsbeleid van de kamers. Een revenue manager beheert de prijzen op verschillende distributiekanalen om de winst en de bezetting te optimaliseren. Een revenue manager maakt deel uit van het revenue management team en draagt de verantwoordelijkheid om het maximale uit de hotelkamers te halen. Hotelprofessionals is de hotel vacaturesite en wij hebben altijd actuele revenue manager vacatures. Zoek voor alle hotel revenue management vacatures op Hotelprofessionals.

Revenue manager hotel

De revenue manager van een hotel maakt deel uit van het revenue management team. De bezettingsgraad is een goede meter om te kijken hoe goed het hotel de kamers vol krijgt. Het is ook een maatstaf om te kijken hoe succesvol de revenue manager van het hotel is. Maar het succes van de revenue manager in een hotel wordt niet alleen bepaald door de bezettingsgraad, want wanneer een hotel heel snel volgeboekt is, dan was er wellicht wel meer winst per kamer te verdienen geweest. De revenue manager van een hotel is ook verantwoordelijk voor het bepalen van de prijs van de kamers. Deze prijzen kunnen direct met de klant worden onderhandeld bij grote afnemers, maar ook voor de individuele gast voor bepaalde periodes op bepaalde niveaus worden gesteld door de revenue manager. Het hotel heeft dus niet altijd dezelfde prijzen voor dezelfde kamer.

Hoe bepaalt de revenue manager voor het hotel de juiste prijzen?

Tot de belangrijkste taken van de revenue manager van een hotel behoort het bepalen van de prijzen van de hotelkamers. Dit doet de revenue manager van het hotel voor iedere dag en soms voor verschillende kamers ook volgens verschillende forecasts. Deze verantwoordelijkheid is een behoorlijk zware, want met het bepalen van de prijzen, bepaalt de revenue manager voor het hotel ook de winstmarge. Natuurlijk is van tevoren niet exact te voorspellen tegen welke prijs het hotel zijn allerlaatste kamer zo laat mogelijk op de dag verkoopt, dus daar moet de ervaring van de revenue manager van het hotel voor zorgen. De meeste revenue manager vacatures worden aangeboden bij hotels zoals Fletcher hotel, Stayokay, Bastion hotel en Accor hotels.


Andere taken van het revenue manager hotel

Naast het bestuderen van de informatie die de revenue manager van een hotel helpt om goed in te schatten welke prijzen de optimale prijzen voor de komende tijd zouden zijn, moet de revenue manager van een hotel natuurlijk ook de resultaten uit het verleden rapporteren aan de General Manager of hotel manager van het hotel. De winst, de goede forecasts en de voorspellingen die niet zo accuraat waren worden geëvalueerd en het revenue management van het hotel neemt de informatie mee voor de toekomstige inschattingen. In het revenue management werkt ook een revenue coordinator en banquet sales. De meeste revenue manager vacatures zijn te vinden in Amsterdam en Rotterdam.
Advertentie
Amstel Hotel advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief