Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij ibis Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Scheveningen Zuid-Holland (Nederland)

 • Sterren*** 3 sterren
 • HotelgroepEVENT Hotels
 • ContactAnita Abbenhuis
 • Telefoon070-3543300
 • Website
  http://www.
  ibis-hotel-den-haag-scheveningen.nl

Anderen keken ook naar:

We maken er elke dag een feestje van op een kleine 150 meter van het strand! En wat is er leuker dan werken in een hotel waar je het gevoel hebt dat je op vakantie bent? En waar de meeste gasten ook "immer gute Laune" hebben ;-) (zon, zee, strand, storm, uitwaaien, boulevard, Pierewaaien...) of zingend terugkomen van een avondje musical in het Circustheater of Crazy Piano's!

Oh ja, we hebben 89 kamers, waarvan 63 ruime familiekamers en een supergaaf rooftop Penthouse! Een kompakte hotelbar, terras en ontbijtrestaurant. 

Event Hotel Group
Werken bij Event Hotels, is niet alleen werken aan je carrière maar ook aan een fijne tijd voor onze hotelgasten. Onze organisatie groeit snel, omvat mooie grote en internationale merken en staat bekend om haar uitstekende arbeidsvoorwaarden. Juist door die combinatie profiteer je bij ons van ongekende opleidings- en doorgroeikansen. Vertrouwen en aandacht lopen als een rode draad door alles wat we doen. Voor onze medewerkers, voor onze gasten en voor ons hotel. Onze motto is dan ook ‘’We create Human Hapiness’’.
 
Event Hotels exploiteert in totaal meer dan tachtig hotels in Nederland, Duitsland en Italië. Doordat veel hotels in bekende toeristische steden liggen zijn de hotels naast de zakelijke markt en de congresmarkt, ook uitermate geschikt voor een vakantie of een weekendje weg. Dat doen we met een selectie van bekende internationale hotelmerken, zoals Mercure, Ibis en Novotel.
 
In Nederland hebben we op dit moment 30 hotels onderverdeeld in binnen 3 separate Franchise formules; IHG, Bilderberg en Accor.
De 11 hotels binnen de Accor franchise formule bestaan uit; Mercure Groningen Martiniplaza, Mercure Amsterdam-West, Mercure Hotel Zwolle, Mercure Nijmegen Centre, Ibis Utrecht, Ibis Rotterdam Vlaardingen en Ibis Den Haag Scheveningen. Novotel Rotterdam Schiedam, Novotel Breda, Novotel Eindhoven en Novotel Maastricht.
 
Voor uitgebreide informatie: zie www.eventhotels.com
 
Dit krijg je van ons
 • Veel vrijheid, uitdagingen en ontwikkelkansen.
 • Zeer aantrekkelijke fiscale voordelen bij de aanschaf van telefoon & abonnementen, computer & tablet, fiets, opleidingen, fitness- & sportcontributies, weekendje weg, CJP-pas en museumjaarkaart. We zijn hiervoor aangesloten bij fiscfree.nl.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen.
 • Reiskostenregeling op basis van staffelvorming.
 • Korting op hotelovernachtingen binnen Event en Accor hotels wereld wijd
 • Uitgebreid lief-en-leedbeleid. Wij zijn flexibel met vrije dagen als de persoonlijke situatie daarom vraagt.
 • Uitgebreid jubilarissenbeleid. Dienstverbanden van 10, 20, 25, 30, 35 en 40 jaar worden gevierd en als jubilaris kun je rekenen op een flinke netto-vergoeding en heb je recht op extra verlofuren.
 • Goed ouderenbeleid, waar je vanaf je 53ste jaarlijks extra verlofuren opbouwt.
 • Een marktconform salaris
Kom jij ons team versterken?
EVENT Hotels
Home » Hotels » ibis Den Haag Scheveningen

Hotel vacatures bij ibis Den Haag Scheveningen

Helaas… ibis Den Haag Scheveningen heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures