Resultaat: 4 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie
Novotel Rotterdam Schiedam ligt op een historische plek onder de rook van Rotterdam. Samen met ruim 40 toffe collega’s maken wij van iedere dag een feestje; wat dat inhoud?  Tja, daar kan je alleen achter komen als je bij ons komt werken. 

Wij zijn in ieder geval een modern viersterren hotel aan de rand van Schiedam. Het hotel beschikt over 138 recent opgeknapte kamers, 4 vergaderzalen, een toffe bar (incl. gezellige Barman en/of vrouw), restaurant, een moderne fitness en een prachtige tuin met buitenzwembad. De gasten zijn een gezellige mix van zakelijke gasten en toeristen. 

Event Hotel Group
Werken bij Event Hotels, is niet alleen werken aan je carrière maar ook aan een fijne tijd voor onze hotelgasten. Onze organisatie groeit snel, omvat mooie grote en internationale merken en staat bekend om haar uitstekende arbeidsvoorwaarden. Juist door die combinatie profiteer je bij ons van ongekende opleidings- en doorgroeikansen. Vertrouwen en aandacht lopen als een rode draad door alles wat we doen. Voor onze medewerkers, voor onze gasten en voor ons hotel. Onze motto is dan ook ‘’We create Human Hapiness’’.
 
Event Hotels exploiteert in totaal meer dan tachtig hotels in Nederland, Duitsland en Italië. Doordat veel hotels in bekende toeristische steden liggen zijn de hotels naast de zakelijke markt en de congresmarkt, ook uitermate geschikt voor een vakantie of een weekendje weg. Dat doen we met een selectie van bekende internationale hotelmerken, zoals Mercure, Ibis en Novotel.
 
In Nederland hebben we op dit moment 30 hotels onderverdeeld in binnen 3 separate Franchise formules; IHG, Bilderberg en Accor.
De 11 hotels binnen de Accor franchise formule bestaan uit; Mercure Groningen Martiniplaza, Mercure Amsterdam-West, Mercure Hotel Zwolle, Mercure Nijmegen Centre, Ibis Utrecht, Ibis Rotterdam Vlaardingen en Ibis Den Haag Scheveningen. Novotel Rotterdam Schiedam, Novotel Breda, Novotel Eindhoven en Novotel Maastricht.
 
Voor uitgebreide informatie: zie www.eventhotels.com
 
EVENT Hotels
Home » Hotels » Novotel Rotterdam Schiedam

Hotel vacatures bij Novotel Rotterdam Schiedam

Novotel Rotterdam Schiedam logo

Receptionist(e) FT

Novotel Rotterdam Schiedam, Schiedam

Novotel Rotterdam Schiedam

Wil jij met jouw talent een nieuwe uitdaging in deze leuke functie?   Welkom bij Novotel Schiedam onderdeel van...

31.08.2023

Novotel Rotterdam Schiedam logo

Medewerker Bediening

Novotel Rotterdam Schiedam, Schiedam

Novotel Rotterdam Schiedam

Welkom bij Novotel Schiedam onderdeel van Event Hotels!   Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt...

31.08.2023

Novotel Rotterdam Schiedam logo

F&B Supervisor FT

Novotel Rotterdam Schiedam, Schiedam

Novotel Rotterdam Schiedam

Wil jij jouw passie voor hospitality combineren met jouw managementvaardigheden? Dan hebben wij de perfecte functie...

31.08.2023

Novotel Rotterdam Schiedam logo

Medewerker Restaurant FT

Novotel Rotterdam Schiedam, Schiedam

Novotel Rotterdam Schiedam

Medewerker Restaurant Wil jij met jouw talent in onze gastvrije wereld stappen? Welkom bij Novotel Schiedam...

29.08.2023

 Loading results