Vacature crediteurenadministratie

 1. Nieuw
  Trainee Accounting

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Stage, 30 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Stagiair Management Assistent

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Accounting Clerk

  Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Stage Financiële administratie

  Gr8 Hotel Oosterhout, Oosterhout

  • Stage, 24 - 40 uur p/w
 5. Nieuw
  Medewerker financiële administratie (hoofdkantoor)

  Mercure Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 6. Nieuw
  Cluster administratie medewerker (FT/PT)

  Crowne Plaza Utrecht Central Station, Utrecht

  • Parttime, 20 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Cluster administratie medewerker (FT/PT)

  Hampton by Hilton Utrecht Central Station, Utrecht

  • Parttime, 20 - 38 uur p/w
 8. Administratief Medewerker

  Hotel Not Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 12 uur p/w
 9. Medewerker Algemene Dienst

  WestCord Hotel Eindhoven, Eindhoven

  • Parttime
 10. Medewerker Algemene Dienst

  WestCord Hotel Eindhoven, Eindhoven

  • Fulltime
 11. Finance Executive

  Maritim Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature crediteurenadministratie

In onderstaand overzicht vind je alle crediteurenadministratie vacatures in een hotel. Je kan kiezen voor een baan of stage op de crediteurenadministratie in een 4- of 5-sterren hotel of een eenvoudiger hotel met 1-, 2-, of 3-sterren. Er zijn diverse parttime, fulltime, stages en managementfuncties beschikbaar op de crediteurenadministratie. De vacature crediteurenadministratie is altijd actueel. Wij bieden alleen vacature crediteurenadministratie aan in hotels in Nederland. Solliciteer direct online bij het hotel.

Vacature crediteurenadministratie

Op verschillende crediteurenadministratie afdelingen in een hotel zijn ze opzoek naar versterking van het finance team. In Crediteurenadministratie vacatures vragen ze naar een pro-actieve, zelfstandige, financieel medewerker met ervaring met salarisadministratie en HR ondersteunende processen. Mocht je nog geen ervaring hebben met het werken op een crediteurenadministratie en je bent bezig met een financiële opleiding dan kan je eerst meer ervaring opdoen door hotel stage of doormiddel van een traineeship. De meeste crediteurenadministratie banen of stages worden aangeboden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit komt omdat de meeste hotel vacatures hier worden aangeboden.


Crediteurenadministratie functie

Crediteurenadministratie is de naam van de afdeling waar zij verantwoordelijk zijn voor de financiën van het hotel. Functiebenamingen die op de crediteurenadministratie werken zijn financieel medewerker, accounting clerk, administratief medewerker, financial controller en boekhouder. Het verschil tussen deze functies zijn de verantwoordelijkheden van een functie. Om te solliciteren op een accounting clerk, financieel medewerker en administratief medewerker vacature is veel jaren werkervaring niet vereist. Voor deze functies is het mogelijk om door te groeien naar het hoofd van crediteurenadministratie. Voor de functie boekhouder en financial controller is meer jaren werkervaring nodig. In deze functie ben je vaak verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie.


Wat doet crediteurenadministratie?

Cijfers en tabellen, gegevens en details. Hier ligt jouw passie. Gegevens controleren, registreren en inzichtelijk maken, hier haal jij voldoening uit. Ben jij dit? Dan is werken op de crediteurenadministratie echt iets voor jou. Als je op de crediteurenadministratie werkt zijn je taken het voorbereiden, invoeren en controleren van de salarismutaties, vastleggen van afspraken en mutaties zoals bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, bevestiging uit diensttreding etc. en het verwerken en verzorgen van de financiële administratieve afhandeling van in- en uitgaande facturen. Overige taken op de crediteurenadministratie zijn ondersteuning crediteuren- en debiteurenbeheer, recapitulatie kasadministratie outlets opzetten en onderhouden en opleveren van periodieke rapportages.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief