Vacature administratief medewerker

 1. Nieuw
  Finance Trainee

  The Dylan Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Management Intern of Director Hotels

  IHCP Hotels, Hoofddorp

  • Stage, 32 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Financieel Medewerker AP/GL

  Event Hotels, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Finance Intern

  Waldorf Astoria Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 24 uur p/w
 5. Nieuw
  Medewerker Algemene Dienst

  The Market Hotel by WestCord, Groningen

  • Parttime
 6. Nieuw
  Finance Trainee

  Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

  • Stage, 30 - 38 uur p/w
  • € 750
 7. Nieuw
  Stagiair Management Assistent

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
 8. Nieuw
  Finance Stage (per direct)

  Rotterdam Marriott Hotel, Rotterdam

  • Stage, 32 - 38 uur p/w
  • € 500 - 500
 9. Nieuw
  Financieel Medewerker

  Rotterdam Marriott Hotel, Rotterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Finance & Accounting Internship

  Conservatorium, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 750
 11. Nieuw
  Medewerker Finance

  Volkshotel, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Administratief medewerker personeelszaken

  Volkshotel, Amsterdam

  • Parttime, 22 - 30 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature administratief medewerker

Vindt hier de meest actuele administratief medewerker vacatures in Nederland. Hotelprofessionals.nl biedt een divers aanbod voor vacature administratief medewerker in een hotel. Er zijn naast fulltime functies ook diverse parttime functies en stages beschikbaar. Van starter, ervaren tot senior kun je werk zoeken als administratief medewerker in een hotel. De meeste vacature administratief medewerker worden aangeboden in Amsterdam.

Vacature administratief medewerker

Op Hotelprofessionals vindt je diverse administratief medewerker vacatures. Heb jij altijd al in een hotel willen werken of heb je veel ervaring in het werken in een hotel? Wij hebben vacatures voor zowel een administratie medewerker met veel ervaring en ook met minder ervaring zoals bijbanen. Solliciteer naar een functie als administratief medewerker in een luxe 5-sterren hotel of een laagdrempeliger 3-sterren hotel. Een administratief medewerker is zowel een man of vrouw. Voor een vrouw wordt dit soms aangeduid met administratief medewerkster. Verschillende hotels zoals Van der Valk, Corendon Hotels en Bastion hotels bieden vaak een vacature administratief medewerker aan.

Administratie medewerker functies

Tussen alle administratief medewerker vacatures staan verschillende functies met verschillende verantwoordelijkheden. Als front office medewerker en receptioniste ben je het visitekaartje van het bedrijf. Als eerste aanspreekpunt bij de receptie is het belangrijk dat je servicegericht bent en je de gasten uit het hotel goed te woord staat. Voor deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent en je goed prioriteiten kan stellen. Werk je liever iets meer op de achtergrond en ben je goed met cijfers dan zijn accounting vacatures of medewerker financiële administratie vacatures misschien interessant voor jou. Hierin zal je assisteren, creëren en analyseren van verschillende accounting taken. Voor deze vacatures spreekt het vanzelfsprekend dat je analytisch sterk bent.

Wat doet een administratief medewerker?

Een administratie medewerker is iemand die kantoor en ondersteunende werkzaamheden uitvoert in een secretariële of administratieve omgeving. Vaak voert een administratief medewerker werkzaamheden uit die ter ondersteuning zijn voor het management, hoofd administratie en crediteurenadministratie. Een belangrijke taak is het verzorgen, sorteren en beantwoorden van correspondentie en post. Tijdens vergaderingen is een administratief medewerker ook vaak verantwoordelijk voor notuleren. Het is belangrijk dat een administratief medewerker in staat is om nauwkeurig en resultaatgericht te werk kan gaan. Daarnaast is het ook belangrijk dat een administratie medewerker uitstekend overweg kan met programma’s zoals Word en Excel van Microsoft Office en de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling zeer goed beheerst.

Advertentie
Amstel Hotel advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief